Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Aino Kai­jan­kos­ki ottaa isoa roolia Lii­gas­sa

Siikajoen kiekkokasvatti meinasi lopettaa jääkiekkoilun jo viime talven jälkeen. Nyt hän ei kadu sitä, että päätti jatkaa. Alkukauteen mahtuu jo yksi hänen uransa hienoimmista maaleista.

Siikajoelta lähtöisin oleva jääkiekkoilija Aino Kaijankoski on ottanut alkukaudesta ison roolin Oulun Kärppien liigajoukkueen puolustuksesta. 20-vuotias Kaijankoski on päässyt pelaamaan alkukaudesta myös ylivoimaa, mikä luonnollisesti maistuu Ouluun vuosi sitten muuttaneelle Kaijankoskelle.

Ja onpa alkukauteen mahtunut jo yksi upea maalikin, joka syntyi Rauman Lukkoa vastaan. Kolmessa ottelussa hän on kirjauttanut tehot 1+1.

– Se menee urani hienoimpien maalien joukkoon. Peli alkoi meillä huonosti, oltiin häviöllä 2-0. Tultiin tasoihin 2-2:een, ja noin kymmenen sekuntia ennen eka erän loppua vedin viivasta, kiekko kolahti ylärimaan ja meni siitä maaliin, Kaijankoski kuvailee 3-2 -johto-osumaa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.