Mainos: Tilaa Raahen Seutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Aleksi Kylmälä pääsi maa­jouk­kue­lei­ril­le: "To­del­la­kin halut sinne maa­jouk­kuee­seen oli­si­vat kovat, mutta vielä en ole sen ka­lii­pe­rin kaveri, että olisin mukana au­to­maa­tiol­la."

Raahelaislähtöinen Aleksi Kylmälä leireilee perjantaista maanantaihin Suomen futsalmaajoukkueen mukana Eerikkilässä. Joukkue valmistautuu marraskuun kahteen tärkeään Serbia-otteluun, joissa ratkeaa, kumpi pääsee MM-kisoihin.

Suomi ja Serbia pelaavat kummankin kotikentällä ja ratkaisevat kisoihin menijän perinteisesti maalierolla. Jos tehdyt ja päästetyt maalit ovat tasan kahden ottelun jälkeen, etenee jatkoon se joukkue, kumpi on tehnyt enemmän vierasmaaleja. Ensimmäinen osaottelu pelataan Serbiassa 6.11. ja toinen Suomessa 10.11.

Viisi maaottelua pelannut Kylmälä ei vielä tuulettele varmaa paikkaa karsintajoukkueessa. Pian alkavalla leirillä on mukana laaja joukko, josta tippuu vielä melkein puolet pelaajista pois.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.