Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Am­mat­ti­osaa­mi­sen SM-kil­pai­lu Taitaja alkaa tänään – Raahen seu­tu­kun­nas­sa kaksi lajia

Nuorten ammattitaidon suomenmestaruuskilpailu Taitaja järjestetään 18.−20.5.2021 hajautettuna usealle paikkakunnalle. Kolmipäiväinen kilpailu alkaa tänään avajaislähetyksellä ja huipentuu torstaina palkintojenjakoon.

Tänä vuonna Taitaja järjestetään hajautetusti useamman koulutuksen järjestäjän toimesta. Päävastuu tapahtuman järjestelystä on Koulutuskuntayhtymä OSAOlla, mutta mukana on ollut myös seitsemän muuta Pohjois-Suomen ammatillista oppilaitosta.

Yksi näistä on Koulutuskuntayhtymä Brahe, joka järjestää Raahessa pelituotannon ja Ruukissa hevostenhoidon finaalin. Kuntayhtymän johtaja, rehtori Jaana Ritola nostaa esiin Taitajan merkityksen koko ammatillisen koulutuksen kehittämisessä ja ammatillisen osaamisen kohtaamispaikkana.

– Taitaja-kilpailu on opiskelijoille, henkilökunnalle ja yrityksille hieno yhdessä tekemisen ja ammatillisen osaamisen näkyväksi tekemisen mahdollisuus.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.