Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Antti Mäkelä PattUn kak­kos­pe­lin­joh­ta­jak­si

Antti Mäkelä on PattUn superpesisjoukkueen uusi kakkospelinjohtaja.
Antti Mäkelä on PattUn superpesisjoukkueen uusi kakkospelinjohtaja.
Kuva: Vesa Joensuu

Antti Mäkelä on Pattijoen Urheilijoiden superpesisjoukkueen uusi kakkospelinjohtaja. Pitkän pesäpallouran pelannut Mäkelä hyppää näin ollen Jussi Haapakosken apuriksi. Haapakoskelle oli tärkeää, että kakkospelinjohtaja tulee Raahen alueelta ja hänellä on pesäpallotaustaa.

– Muutamien henkilöiden kanssa ollaan tässä alkusyksyn aikana juteltu, ja oikeastaan Antin kanssa on ollut kaikkein mutkattominta keskustelu niin minulla kuin Jussillakin. Jussi tuntee entuudestaan Antin. He olivat samalla kartalla siitä, miten hommaa viedään eteenpäin, PattUn manageri Jari Suonvieri toteaa.

Antti Mäkelä pelasi urallaan 198 runkosarjaottelua Superpesiksessä.

Peliuran jälkeen mies on valmentanut junnujoukkueissa, ja hän oli yhden kauden aikanaan myös superpesisjoukkueen kakkospelinjohtajana.

– Jussin kanssa juteltiin asiasta, ja siitä innostuin. Nyt on hyvä fiilis, tosi hyvä fiilis. On mukava lähteä tekemään hommia, Mäkelä kommentoi.

Mäkelä korostaa, että Haapakoski vetää joukkueelle niin sanotut suuret linjat. Mäkelä johtaa kuitenkin talvella arkitreenejä yhdessä Jari Törmäsen kanssa, koska Haapakoski asuu talven Lapualla.

PattUn valmennustiimi on nyt valmis. Tälle kaudelle mukaan hyppää myös Markus Tornberg, joka toimii joukkueen fysiikkavalmentajana.