AS Moon hävisi Tor­nios­sa suu­ri­nu­me­roi­ses­ti

AS Moonin Juho Heiskanen vastasi raahelaisten ainoasta osumasta Haaparannan kentällä pelatussa ottelussa.
AS Moonin Juho Heiskanen vastasi raahelaisten ainoasta osumasta Haaparannan kentällä pelatussa ottelussa.

Maalinteko oli raahelaisille lauantaina vaikeaa III-divisioonan vierasottelussa.

TP-47 osasi viimeistelyn paremmin ja otti AS Moonista 6-1 (2-0) -voiton.

– Tulos ei kerro ihan koko totuutta pelistä. Olisi ollut voitettavissa. Ensimmäisellä jaksolla ainakin viisi varmaa paikkaa, mistä maali olisi pitänyt tehdä. Harmittaa, kun kyllä noilla paikoilla pitää hoitaa, AS Moonin valmentaja Petri Aittola kertoi.

Toisella jaksolla AS Moonin Juho Heiskanen kavensi pelin vajaan tunnin kohdalla. Paikkoja olisi ollut myös useampaan maaliin.

– Toisella jaksolla oli pari läpiajoa ja ei maaleja. Vastustaja teki ja lopussa vähän katkesi selkäranka, Aittola sanoi.

Oma vaikeus maalinteossa ei tietenkään ole ainoa selitys tappiolle. Omissa soi kuusi kertaa ja sillä määrällä harvemmin otteluita voitetaan.

– Aivan liikaa meni omiin, Aittola totesi.

AS Moon oli saanut Teemu Aittolan takaisin pelikuntoon ja Aittola pelasi koko pelin. Toiseen suuntaan lähti Nico Mäki, joka jätti kentän jo vartin pelin jälkeen. Keskikentän mestari Aleksi Kylmälä pelasi ottelussa vain 20 minuuttia lopusta flunssan takia.

AS Moon kohtaa seuraavaksi keskiviikkona kello 19 Raahessa vierailevan HauPan. Kotiottelu pelataan Koivuluodon nurmella.