AS Moon jatkoi voit­to­kul­kuaan

AS Moonin Marko Keinänen kasvatti tehosaldojaan viikonloppuna kahdella maalilla ja kuudella syötöllä. Keinänen johtaa selvällä erolla Futsal Ykkösen pistepörssiä. Sunnuntainakin vastustajan maalilla riitti tilanteita, mutta viimeistelyn tehoista osa oli jäänyt Loiske-peliin.
AS Moonin Marko Keinänen kasvatti tehosaldojaan viikonloppuna kahdella maalilla ja kuudella syötöllä. Keinänen johtaa selvällä erolla Futsal Ykkösen pistepörssiä.
AS Moonin Marko Keinänen kasvatti tehosaldojaan viikonloppuna kahdella maalilla ja kuudella syötöllä. Keinänen johtaa selvällä erolla Futsal Ykkösen pistepörssiä.

AS Moon jatkoi sunnuntaina voittokulkuaan Futsal Ykkösessä. Lauantaina joukkue murskasi Lempäälän Loiskeen lukemin 18-2.

Sunnuntaina meno oli jatkua samalla tavalla, kun tamperelainen ACE vieraili Raahessa. Muutamassa minuutissa pallo oli kahdesti ACEn verkossa ja maalikehikko kolisi useampaan otteeseen.

Ensimmäisen AS Moonille laukoi Marko Keinänen suoraan sivurajasta pallon osuttua vastustajaan. Hetkeä myöhemmin Aleksi Kylmälä laukoi tilanteeksi 2-0.

AS Moonilla oli avausjaksolla paikkoja tehdä enemmänkin maaleja, mutta tehot olivat hieman jääneet lauantaille. ACE oli toki myös Loisketta parempi vastus, mutta todelliseen uhkaan eivät vieraat avausjaksolla pystyneet.

–Tulitusta kyllä oli, mutta ei osunut tänään sisään. Ja ei se samanlaista rallia voinut ollakaan. Vastustaja oli tänään eilistä parempi, AS Moonin valmentaja Janne Hämeenkorpi kommentoi.

Toisen jakson alkuun ACE teki ottelusta tiukemman kaventaen heti jakson alkuun 2-1:een. Muutamaa minuuttia myöhemmin Janne Hämeenkorpi lisäsi johdon taas kahteen maaliin.

–Niin se vain menee, jos ei itse tee, niin kyllä toinen tekee, Hämeenkorpi sanoi.

Tilanne säilyi tiukkana ottelun loppuun saakka. ACE nousi vielä liivillisellä maalivahdilla kertaalleen maalin päähän, mutta Kai Paakkari sinetöi tyhjään maaliin ottelun 4-2 (2-0) -voiton viimeisen minuutin maalilla.

AS Moonilla oli hetkeä aikaisemminkin paikka ratkaista ottelu, mutta sarjan pistepörssin kuninkaan Marko Keinäsen rankkari viuhui yli maalin.

AS Moon voi olla sangen tyytyväinen viikonlopun saldoon. Peli kulkee mallikkaasti ja tulosta tulee. Voittojen myötä AS Moon nousi sarjassa jo kolmanneksi.

–Hyvä viikonloppu niin kuin pitikin. Koitetaan itse keskittyä jatkossakin omaan peliin ja katsotaan sitten mihin se riittää.

Tilastot

AS Moon - ACE 4-2 (2-0)

AS Moon: Janne Hämeenkorpi 1+1, Aleksi Kylmälä 1+0, Kai Paakkari 1+0, Marko Keinänen 0+1. Oma maali 1