AS Moo­nil­le tappio ko­ti­ken­täl­lä

AS Moon palasi nelosessa hetkeksi tauolta ja kärsi Koivuluodossa oululaisella Jussin Pallolle 0–3 (0–1) tappion. JuPa nousi voitollaan sarjan kärkipaikalle ja jätti AS Moon putosi neljänneksi, kun FC Kurenpojat nousi raahelaisten edelle.

–Ei nollalla maalilla voi voittaa. Pelillisesti parasta peliä tälle kaudelle.Luotiin tilanteita, mutta ei saatu tänään sisään, AS Moonin valmentaja Marko Keinänen kommentoi.

Vieraat olivat hieman niskan päällä avausjaksolla. Ottelun voittomaali syntyi puolen tunnin pelin jälkeen. AS Moonilla oli muutama paikka avausjaksolla, mutta todella vaarallisia tilanteita ei vieraiden maalille syntynyt.

Toisella jaksolla AS Moon otti pelin haltuunsa. Hallinta oli kuitenkin näennäistä, kun tärkein eli maalit jäivät puuttumaan kotijoukkueen pelistä.

–Nostettiin Määtän Ville keskikentälle ja meillä tuntui aina olevan mies vapaana. JuPa oli vähän köysissä, Keinänen sanoi.

Tasoitusmaalin hakeminen jätti AS Moonin alakertaan vähän pelaajia. JuPa iski tilaisuuden tullen viisi minuuttia ennen loppua ylivoimahyökkäyksen päätteeksi. Oululaisvieraat tekivät heti perään myös kolmannen maalinsa ja ottelu oli taputeltu.

–Siihen toiseen maaliin katkesi meidän takaa-ajo.