AS Moonin Teemu Aittola hui­mas­sa maa­li­vi­rees­sä

AS Moonin Teemu Aittola teki lauantaina viisi maalia. Hyökkääjän kauden kokonaissaldo on nyt 31 maalia.
AS Moonin Teemu Aittola teki lauantaina viisi maalia. Hyökkääjän kauden kokonaissaldo on nyt 31 maalia.

AS Moonin hyökkääjä Teemu Aittola on latonut joukkueelleen maaleja urakalla. Kahdessa viimeisessä ottelussa verkot ovat heiluneet 13 kertaa ja kauden kokonaissaldon on nyt 31 maalia.

–Teme on ollut iskussa. Sarja kuin sarja, jos tekee yli 30 maalia, niin se on kova juttu, AS Moonin valmentaja Marko Keinänen kertoi.

Lauantaina Teemu Aittola teki viisi, kun AS Moon haki Oulunsalon Pallosta 1–7 vierasvoiton. Tuomas Heliste ja Marko Keinänen tekivät yhden.

–Pelattiin lopussa vielä yhden vajaalla, kun Määtän Ville sai käsivirheestä punaisen. Silti tehtiin kaksi maalia lisää, Keinänen sanoi.

OsPa laittoi AS Moonille paremmin kampoihin kuin edellisviikonloppuna jyrän alle jäänyt KTU. Silloin Teemu Aittola iski kahdeksan maalia ja yksittäiset osumat kirjattiin Mika Mäelle, Atte Junnilalle sekä Tuomas Helisteelle.

–Tasoero oli varsinkin KTU-pelissä iso. OsPa oli pelaavampi, Keinänen totesi.

AS Moon nousi lauantaina IV-divisioonan kärkeen 30 pisteellä. FC Kurenpojat on pisteen päässä. Ottelun vähemmän pelannut Tervarit/JuPa kaksi pistettä perässä ja kaksi ottelua vähemmän pelannut HauPa 2 on neljän pisteen päässä.

–Pelataan kausi loppuun ja katsotaan miten meidän käy, Keinänen sanoi, kun kautta on kärkinelikolla jäljellä kahdesta neljään otteluun.