Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Avoi­muus on kun­ta­lai­sen etu

Paikallismedian Antti-patsas on tunnustus paikallislehtien ja niiden lukijoiden eteen tehdystä työstä.

Raahen Seutu luovutti eilen Antin päivän kunniaksi paikallislehtien Antti-patsaan aluepalomestari Jarmo Myllymäelle, joka sekä työssään että luottamustehtävässään edellisen kaupunginhallituksen puheenjohtajana on hoitanut viestintätehtäväänsä esimerkillisen avoimesti ja yhteistyökykyisesti. Helposti tavoitettavan ja puheissaan konstailemattoman Myllymäen myötävaikutuksella Raahen Seudun on ollut helppo kirjoittaa lukijoidensa arkeen vaikuttavista päätöksistä, myös etunojassa.

Avoimuus koituu kuntalaisten eduksi. Ja kääntäen, hankalat asiat tai vaikeat päätökset eivät yleensä helpotu tietoa pimittämällä.

Arjen tuoksinassa voi joskus unohtua, että niin kuntaorganisaatiot kuin uutismediatkin tähtäävät lopulta samaan maaliin, kuntalasten hyväksi. Useimpien paikallislehtien tapaan Raahen Seutu on poliittisesti sitoutumaton media. Lehti ei silti ole puolueeton, sillä sen tehtävä on toimia oman levikkialueensa puolestapuhujana ja identiteetin rakentajana. Paikallislehti liimaa alueen asukkaat yhteen ja tutustuttaa ihmiset toisiinsa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.