Eetu Suni teki kahden vuoden so­pi­muk­sen PattUun – seura on lä­hes­ty­nyt myös Sami Haa­pa­kos­kea

Pattijoen Urheilijat aloittaa leiriviikonloput kolmen viikon päästä. Kaksi seuraavaa pelaajasopimusta julkistetaan näillä näkymin marraskuun ensimmäisenä päivänä.

Viime kauden lopussa viisi runkosarjan ottelua Pattijoen Urheilijoiden miesten superpesisjoukkueessa pelannut Eetu Suni on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Pattijoen Urheilijoiden kanssa.

Etukenttäpelaaja vakuutti otteillaan pelinjohtaja Jussi Haapakosken, joten hänet haluttiin joukkueen vakiojäseneksi.

Viime kauden mies pelasi pääasiassa Ykköspesiksessä Ylivieskan Kuulan joukkueessa, mistä hän kävi lainapelaajana Raahessa.

– Etukentän pelaaminen oli viime kaudella yksi hankaluus. Jussi oli tyytyväinen Eetun näytöistä, hän oli tärkeä ulkopelin palanen. Eetu on nuori kaveri, ja haluamme ajaa myös nuorta pelaajistoa sisään, PattUn manageri Jari Suonvieri toteaa.

Loput uudet sopimukset seura julkistaa muutaman viikon päästä. Niitä on ainakin kaksi.

– Ensimmäisenä leiriviikonloppuna pidetään tiedotustilaisuus, eli 1.11. tiedotetaan joukkue kokonaisuudessaan, Suonvieri vahvistaa.

Raahen Seutu uutisoi jo kuukausi sitten, että Severi Piispanen olisi tehnyt sopimuksen PattUn kanssa. Seura ei ole vielä vahvistanut asiaa.

Kahden uuden ja varman pelaajasopimuksen joukossa ei ole Sami Haapakosken nimeä. Mutta Suonvieri kertoo, että yhteys entiseen PattU-pelaajaan on ollut.

– Samin kanssa on ollut jotakin yhteyttä. Vuoden mittaan on vaihdettu jokunen viesti, Suonvieri myöntää.

Samin veli, Jussi Haapakoski, on jäävännyt itsensä näistä mahdollisista sopimusneuvotteluista.

– Seurajohto hoitaa sitä ja minä odottelen täällä sivustalla. Olen sanonut, että jos minä neuvottelisin sen kanssa, juteltaisiin me vielä huhtikuussakin. Sen voin sanoa, että toivon sitä (sopimuksen syntyvän), mutta se selviää aikanaan, onko se mahdollista.

Lisää PattUn kuulumisia perjantain 11.10. Raahen Seudussa.