Valmistuneet: Iso joukko uusia am­mat­ti­lai­sia val­mis­tui: Katso täältä nimet

Jätinkirkot: Raahen Seutu kiipesi Pirt­ti­vaa­ran laelle

Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Etä­nä­kin voi juhlia yhdessä

Olette kaikki tervetulleita seuraamaan Raahen itsenäisyyspäivän juhlan verkkolähetystä!

Suomen itsenäisyyspäivää juhlitaan huomenna monella tapaa perinteistä poiketen. Poikkeuksetta vuoden katsotuimpiin televisio-ohjelmiin kuuluva Presidentinlinnan juhlavastaanotto on peruttu ja Ylen suorassa lähetyksessä seurataan itsenäisyyspäivän viettoa niin Presidentinlinnassa kuin eri puolilla Suomea. Luvassa on esittävää taidetta, menneiden vuosien itsenäisyyspäivän vastaanottojen muistelua ja katsojien tervehdyksiä.

Raahessa ei yleensä ole tarvinnut linnoittautua itsenäisyyspäivänä pelkästään sohvankulmaan seuraamaan Presidentinlinnan kättelyjä vaan kaupungissamme itsenäisyyspäivä on tavannut olla toimelias. Ohjelmaan on kuulunut kaupungin itsenäisyysjuhla Pro Raahe -mitalisteineen ja koko kansan itsenäisyysjuhla. Korona katkaisi nämä perinteet tänä vuonna.

Onneksi kaupungissa osattiin ennakoida tilanne ja ainakin osa perinteistä saatiin pelastettua. Kaupungin itsenäisyysjuhla on kuvattu ennakkoon ja tallenne on nähtävissä ilmaiseksi ja ilman kirjautumista Raahen Seudun verkossa itsenäisyyspäivänä kello 15. Kokoonnutaan yhdessä ruudun ääreen, olette kaikki tervetulleet seuraamaan juhlaa!

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.