FC Raahen ju­nio­reil­le prons­sia Kokkola Cupista

FC Raahen C14-juniorit juhlivat sunnuntaina Kokkola Cupissa pronssimitaleita.
FC Raahen C14-juniorit juhlivat sunnuntaina Kokkola Cupissa pronssimitaleita.

FC Raahe C14-juniorit voittivat sunnuntaina päättyneessä Kokkola Cupissa pronssia, kun viimeisessä ottelussa kaatui Jyväskylän Komeetat 3-1.

–Oltiin hyvällä jalalla liikkeellä. Pallon hallinta ja maalipaikat oli meille, FC Raahen valmentaja Ismo Saarela kertoi.

Nelipäiväisen turnauksen rasitukset näkyivät joukkueessa pronssipelin alla. Loukkaantumiset ja sairastumiset olivat harventaneet joukkueen rivejä.

–Aamulla käytiin läpi onko pelikuntoisia ja parsittiin porukka kasaan.

Alkulohkossa FC Raahe sijoittui kakkoseksi. Ainoa tappio 3–2 lukemin tuli koko turnauksen voittaneelle GBK:lle.

–Aika tasaista vääntöä. Johdettiin 2–1 ja oli meilläkin paikat tehdä ratkaisevat maalit.

Välieräottelussa finaalipaikka karkasi, kun virolainen FC Flora Tallinn kukisti raahelaiset niukasti 1–0. FC Raahe lähti puolustamaan ja haki ratkaisua vastahyökkäyksillä. Tulosta ei tullut ja rankkaritkin jäi laukomatta, kun FC Flora Tallinn teki voittomaalinsa aivan ottelun lopussa.

–Peliaika oli mun mielestä ummessa, kun laukoivat vaparista voittomaalin.

FC Raahen joukkue oli kasattu C14-sarjaa pelaavista pelaajista ja mukana oli myös normaalisti C15-sarjassa pelaavia samanikäisiä pelaajia. Ismo Saarela totesikin, että joukkue oli raahelainen yhteisjoukkue.

Voittajajoukkueessa pelasivat Akseli Saarela,Akseli Tuomikoski,Niko Parviainen,Miika Saarela,Juuso Kamuutta,Joona Lindelä,Teemu Kerttula, Onni Suutari,Joonas Hämäläinen,Tomi Pajala,Jani Pajala,Atte Donskoi,Eetu Routaniemi,Vertti Kontinaho,Lotta Iivonen,Riina Kluukeri ja Inka Kyllönen. Huollosta vastasivat Tiina Kaskentola, Neea Saarela, Mira Saarela, Ilkka Kontinaho ja Elias Saarela.

Kokkola Cupissa oli mukana myös neljä muuta raahelaisjoukkuetta. D13-sarjassa FC Raahe oli yhdeksäs ja FC Raahe valkoinen oli 34.s. F9-junioreissa FC Raahen kaksi joukkuetta pelasi kaksitoista peliä, joista irtosi viisi voittoa ja yksi tasapeli.

Oikaistu 26.7. klo 14.02 FCV Raahen välierävastustaja oli FC Flora Tallinn vastaan eikä JK Tammeka.