Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Har­min­paik­kaan sopii koko Kar­ja­luo­don suku

Tuula-Maija ja Eero Karjaluodon kesämökistä on tullut koko suvun lomanviettopaikka. Molemmat pojat Miikka ja Tomi tulevat sinne perheineen. Eero kalastaa ja muut kokkaavat.

Pyhäjoki

Tielaitoksen pääjohtajana ennen eläkkeellä jääntiään toiminut Eero Karjaluoto, 77, ei turhaan mainosta Harmintietä Suomen parhaaksi soratieksi. Mutkitteleva tie Ulkoharmiin Pyhäjoen Yppärissä johtaa loma-asunnolle, joka on kasvanut perheen mukana. Nyt kesäinvietossa on koko 10-henkinen suku, Eeron ja Tuuliksen kaksi poikaa Miikka ja Tomi perheineen.

– Yppärissä paistaa aina aurinko, tietää Miikka Karjaluoto. Hän on viettänyt samalla paikalla kaikki lomansa, nyt on menossa 46. kesä.

Se tuli todistettua myös keskiviikkona. Raahesta lähdettyä oli monta sadekuuroa, mutta päivä kirkastui Pyhäjokea kohti ajellessa.

Rajalahden lintualueet, kauniisti kukkivat tienpientareet ja puuston suojaan jäävät loma-asunnot ohitettua löytyy punaisten rakennusten ryhmä likeltä merta.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.