Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Hienoja maaleja ja komeita tuu­le­tuk­sia

RS-turnaus oli jälleen menestys sekä pelillisesti että tunnelmallisesti. Pelaajat selvästi nauttivat kevään kohokohdasta.

Raahen Jääkiekkoklubin U11-joukkueen järjestämä tämän kevään RS-turnaus pelattiin viikonloppuna Raahen jäähallilla. Joukkueita oli kymmenen Kalajoki–Rovaniemi-akselilta ja kaukalossa nähtiin upeita vääntöjä. RJK oli mukana kahdella joukkueella, punaisilla ja valkoisilla. Raahesta turnaukseen osallistui myös Teräs-Kiekko.

– Kokonaisuutena tapahtuma on mennyt todella hienosti. Taustalla toki jouduttiin tekemään pieniä säätöjä, mutta kaikesta selvittiin paremmin kuin hyvin, kehui turnauspäällikkö Tuomas Haukipuro.

Lauantaina ottelut aloitettiin jo kahdeksalta, mutta pelaajien ilmeissä aikainen herätys ei näkynyt. Ensimmäisessä ottelussa pisteistä kamppaili RJK Valkoinen ja Teräs-Kiekko. TeKi oli tällä kertaa parempi tiukan ottelun jälkeen lukemin 2–4.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.