Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Huip­pu­jat­sia Raa­hes­sa sun­nun­tai­na – Raa­he­lais­läh­töi­nen Susanna Kin­nu­nen tanssii kon­ser­tis­sa

Huippuyhtyeet Superposition ja ranskalaisduo Roberto Negro & Emile Parisien kiertävät Suomea syys-lokakuussa Vapaat äänet -agentuurin ja Suomen Jazzliiton kiertueella. Kokoonpanot esiintyvät sunnuntaina 27.9. Vain tällä Rajatsin järjestämällä keikalla elämystä täydentää lisäksi raahelaislähtöisen Susanna Kinnusen tanssi.

Superposition on säveltäjä-rumpali Olavi Louhivuoren kokoama kovassa nosteessa oleva kvartetti, joka juhlistaa kehuttua We Jazz Recordsin maaliskuussa 2020 julkaisemaa debyyttialbumiaan. Louhivuoren rinnalla yhtyeessä soittavat saksofonistit Adele Sauros ja Linda Frediksson sekä basisti Mikael Saastamoinen. Nelikko esittää räjähdysaltista ja luovaa uutta jazzia, ja sen musiikin sävyihin mahtuvat luontevasti niin tulinen free jazz kuin hymnimäisen kauniit balladitkin. Superpositionin musiikissa voi kuulla kaikuja mm. Ornette Colemanin sekä Tomasz Stankon/Edward Vesalan kvarteteista.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.