Mainos: Raahen Seudun joulutarjous: Raahen Seutu Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Hyvä vie­ras­pe­li jäi ilman pal­kin­toa

Pattijoen Urheilijat haastoi hienosti niin Vimpelin Vedon kotikentällään kuin Sotkamon Jymyn vieraskentällä. Vimpeli kaatui kotona, mutta hyvä vieraspeli jäi ilman palkintoa.

Pattijoen Urheilijat avasi kahden ottelun viikonvaihteen tarjoamalla lämpimässä kesäillassa varsin maukkaan perjantaikarkin kotiyleisölle. PattU kaatoi kauden alusta otteluun mennessä ilman tappioita pelanneen sarjakärki Vimpelin Vedon 2–1 (4–3, 2–7, 4–0). Sunnuntaina PattU avasi Sotkamossa hyvällä ulkopelillä ja rakensi avausjaksolla tilannetta kotiuttajille. Kolmostilanteista ei juoksuja syntynyt, mutta Tuukka Sarkkinen iski kakkosrajasta kunnarin tyhjään kenttään.  Jaksovoitto jäi ottamatta, kun Sotkamo kuittasi pelin tasoihin tasoittavallaan.

Toisella jaksolla PattU jatkoi vahvaa ulkopeliään ja Sotkamo sai vain yhden juoksun. Ottelun tuloksen kannalta ulkopelistä ei ollut hyötyä, kun sisällä PattU jäi juoksuitta ja Sotkamo juhli kotikentällään 1–0 (1–1, 1–0) voittoa. Ulkopeliä PattUn osalta johti Vimpeli-ottelun tapaan Topi Still ja nuorukainen hoiti ruutunsa loistavasti lautasen äärellä.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.