Il­moit­tau­tu­mi­nen Fu­tiss­tart­tiin on alkanut

FC Raahen jalkapallotoimintaan voi tutustua Futisstartissa joulukuussa.
FC Raahen jalkapallotoimintaan voi tutustua Futisstartissa joulukuussa.
Kuva: Viitanen Roy

FC Raahe ja Raahen nuoriosotoimi järjestävät ilmaisen Futisstartin 7. ja 14. joulukuuta. Aloitustapahtuma on tarkoitettu 4–20-vuotiaille, ja siihen ilmoittautuminen on käynnissä. Tapahtumat järjestetään Arina Areenalla tekonurmella.

Tapahtuman jälkeen osallistujilla on mahdollisuus jatkaa matalan kynnyksen jalkapalloharrastusta ja paljon harjoitelleet voivat päästä pelaamaan piirisarjan kilpajoukkueisiin.

Futisstartti-tapahtuma on tarkoitettu kaikille harrastuksesta ja liikunnasta kiinnostuneille sekä uusille ja tauolla oleville pelaajille. FC Raahen nykyiset pelaajat harjoittelevat nykyisissä ryhmissään eivätkä osallistu Futisstarttiin. Varusteina oma pallo jos on, urheiluasu, vesipullo ja lenkkarit, nappulat jos löytyy.

Tapahtumat ovat ilmaisia, avoimia ja kaikki ilmoittautuneet ovat vakuutettuja. Harjoitteluun ja pelaamiseen tutustuminen tapahtuu noin 10 pelaajan ryhmissä, jossa osallistujat ovat saman ikäisiä. Ryhmät pyritään myös toteuttamaan pojat ja tytöt omina ryhminään.

Ilmoittautuminen Futisstarttiin tapahtuu maanantaihin 2. joulukuuta mennessä. Osallistujat pääsevät mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.