Irk­ku­pu­bin Kirsi ehdolla Suomen iloi­sim­mak­si yrit­tä­jäk­si

Raahelainen ravintoloitsija Kirsi Ylisirniö on vallannut kärkipaikan Suomen iloisin yrittäjä 2019 –äänestyksessä. Iloisinta yrittäjää haetaan eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen julistamalla verkkokilpailulla.

Ylisirniöllä oli maanantaina aamupäivällä jo lähes 750 ääntä, kun toisena olevilla Kälviä Kaffeli Oy:n yrittäjäsisaruksilla Pekka Borenilla ja Sanna-Maija Kaupilla oli 660 ääntä.

Kisaan voi ehdottaa pienyrittäjiä ja heitä voi äänestää 30. elokuuta saakka. Tämän jälkeen Ilmarisen työntekijöistä muodostuvan tuomariston valitsemat 3-5 yrittäjää pääsevät finaaliin. Finalisteja voi äänestää 4.-13. syyskuuta välisenä aikana ja kisan voittaja julkistetaan 18. syyskuuta Ilmarisen verkkosivuilla.

– Kirsi jaksaa aina hymyillä, tsempata, tukea, elää muitten mukana vaikka painaakin yötä päivää töitä sekä Ruiskuhuoneella että Irish pub OWC'ssä. Hän luo positiivista fiilistä jo pelkästään hymyllään, Ylisirniön kisaan ilmoittanut perustelee.

Ilmoittaja myös toteaa Kirsin ja hänen miehensä Esa Ylisirniön olevan ehkä parhaimpia pomoja mitä ilmoittajalla on ikinä ollut.

– Henkilöstöstä välittäminen ja huolenpito näkyy päivittäin. Uskomattomia tsemppareita, nöyriä duunareita jotka osaavat myös kiittää, hän toteaa.

Äänestyksen voittava pienyrittäjä saa 1 500 euron arvoisen palkinnon sekä vuodeksi Suomen iloisimman yrittäjän tittelin.

Kisasivusto löytyy osoitteesta ilmarinen.fi/yrittaja/suomeniloisinyrittaja2019/