Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

It­se­näi­syys­päi­vän Raahen Seutu il­mes­tyy nä­köis­leh­te­nä

Tämän vuoden itsenäisyyspäivä osuu tulevalle keskiviikolle, joka on normaalisti paperisen Raahen Seudun ilmestymispäivä. Itsenäisyyspäivänä lehtien jakelu ei hoidu tavanomaiseen tapaan, joten ensi keskiviikon Raahen Seutu julkaistaan näköislehtenä.

Ensi viikon perjantaina Raahen Seutu ilmestyy normaaliin tapaan myös paperisena.

Toimitus tuottaa sisältöä verkkoon normaaliin tapaan. Myös itsenäisyyspäivänä verkko päivittyy ja kerromme muun muassa Pro Raahe -mitalien saajat tuoreeltaan. Itsenäisyyspäivän tiimoilta julkaisemme aikoinaan Pulkkilan pienimmän pikkulotan, raahelaisen Helena Saarelan muistoja sotavuosilta. Vuoronsa saavat myös nuoret, sillä kerromme Raahesta pääministerin itsenäisyyspäivän vastaanotolla maanantaina olleen koululaiskaksikon tunnelmia juhlasta.

Spekuloimme myös Raaheen mahdollisesti tulevalla lähijunalla, avaamme Kinosalongin tulevaisuutta, kerromme kuka raahelainen sai valtakunnallisen Plan-palkinnon ja miltä näytti Arkkukarin siirtolapuutarhan joulumaailmassa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi ke ja pe