Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Jasmin Hu­lan­mäen kiek­ko­ura lop­pu­mas­sa

Viime sunnuntai toi Oulun Kärppien naisten jääkiekkojoukkueelle pettymyksen tunteen, kun Tampereen Ilves pudotti oululaiset Liigan finaalipeleistä. Edessä on vielä pronssikamppailu ensi lauantaina kotihallissa Kuopion KalPaa vastaan.

Kaksi edellistä mestaruutta voittanut kärppäjoukkue on hyökkääjä Jasmin Hulanmäen mukaan motivoitunut myös himmeimmästä mitalista. Pyhäjoelta lähtöisin oleva, ja Raahessa asuva, Hulanmäki muistuttaa, että kolmossija olisi kuitenkin todella hyvä saavutus.

– Kyllä tietenkin harmittaa, mutta yksi mitali on jaossa. Sitä lähdetään tavoittelemaan, totta kai se kiinnostaa. En usko, että meitä on vaikea motivoida peliin. On mukavaa päästä pelaamaan pronssista vielä Oulussa, Hulanmäki arvioi.

Kärppien pakka saattaa hieman levitä ensi kaudeksi, sillä valmentaja Mira Kuisma sekä osa pelaajista edustaa Kärppiä viimeistä kertaa tämän viikon lauantaina. Kuisma siirtyy Kuortaneelle tyttökiekkoilijoiden valmennuskeskuksen vetäjäksi.

Hulanmäki aikoo itse pistää pillit pussiin kiekkohommien osalta, sillä vuorotyö SSAB:lla, sekä Raahen ja Oulun välin ajaminen on ollut pelaamisen ja treenaamisen kanssa kohtalaisen raskas yhtälö.

– Kyllä luulen, että en jatka. Haluaisin kyllä, mutta tuo ajaminen Ouluun ja vuorotyö on raskasta. Pitäisi pystyä treenaamaan kunnolla, että pystyisi pelaamaan, Hulanmäki toteaa.

Kärpissä pelaavat myös Pattijoelta lähtöisin oleva Nelli Salomäki ja siikajokinen Aino Kaijankoski.