Mainos

Johtava työa­su­pal­ve­lu Temrex jatkaa kas­vuaan – "Vaa­ti­muk­set nou­se­vat ja työ­vaat­teil­ta ha­lu­taan yhä enemmän omi­nai­suuk­sia"

Temrex on avannut kaksi uutta myymälää ja tarkoituksena on laajentua seuraavien vuosien aikana koko maahan. Vahva asiantuntemus, tuotevalikoiman laajuus ja ketterä palvelukokonaisuus ovat kasvattaneet Temrexin Pohjois-Suomen suosituimmaksi työasumyyjäksi.

Myymälän myydyimpiä tuotteita ovat huomiovaatteet, vapaa-ajan vaatteita muistuttavat profiilivaatteet ja turvakengät. Kuva Temrexin Rovaniemen myymälästä.
Myymälän myydyimpiä tuotteita ovat huomiovaatteet, vapaa-ajan vaatteita muistuttavat profiilivaatteet ja turvakengät. Kuva Temrexin Rovaniemen myymälästä.

Pohjois-Suomen johtava työasumyyjä Temrex jatkaa kasvuaan. Yritys avasi tammikuussa uudet myymälät Rovaniemelle ja Vantaalle.

Uudet myymälät ovat saaneet poikkeuksellisesta keväästä huolimatta hyvän startin. Temrexin tavoitteena on laajentua seuraavien vuosien aikana koko maahan.

”Suunnitelmissa on aukaista myös ensi vuonna pari uutta myymälää”, Temrex Oy:n myyntijohtaja Henri Kurttila paljastaa.

Koronakevään aikana yrityksen ei tarvinnut irtisanoa tai lomauttaa henkilöstöään lainkaan. Poikkeusaikana Temrex muun muassa auttoi kriittisillä aloilla työskenteleviä toimittamalla heille erilaisia suojavarusteita.

Temrexillä on asiakaskuntaa niin suuryrityksissä, teollisuudessa kuin pienempien yritysten ja yrittäjien keskuudessa. Siihen syynä ovat vahva asiantuntemus, tuotevalikoiman laajuus sekä nopea ja ketterä palvelukokonaisuus.

”Suuri osa asiakkaistamme on yrityksiä, joilla on myymälässä valmiiksi valitut työvaatteet, jotka voi hakea helposti logoilla painettuna paikan päältä. Lisäksi palvelumalleihimme kuuluu pesulapalvelu ja yrityksille räätälöidyt verkkokaupparatkaisut”, Kurttila kertoo.

Työvaatteissa panostetaan laatuun

Temrexillä on laaja valikoima erilaisia työvaatteita, jalkineita ja henkilösuojaimia. Myymälän myydyimpiä tuotteita ovat huomiovaatteet, vapaa-ajan vaatteita muistuttavat profiilivaatteet ja turvakengät.

Suomen työmailla on tarkat vaatimukset siitä, minkälaisia ominaisuuksia työvarusteissa pitää olla. Yrittäjän ei kuitenkaan tarvitse vaivata päätään erilaisilla säännöksillä, sillä Temrexiltä saa asiantuntevaa opastusta työvaatteiden valintaan.

”Työvaatteiden ensisijainen tehtävä on suojata käyttäjää. Meillä on paljon asiakkaita, jotka kertovat, mihin he tarvitsevat työvaatteita ja meidän roolimme on osata myydä työhön oikeanlaiset vaatteet”, Kurttila sanoo.

Temrexin ammattilaiset auttavat sinua valitsemaan juuri sinun yritykseesi sopivat työvaatteet. Kuvassa myymälävastaava Kati Lumijärvi, Saaga Meriläinen ja Jenni Määttä.
Temrexin ammattilaiset auttavat sinua valitsemaan juuri sinun yritykseesi sopivat työvaatteet. Kuvassa myymälävastaava Kati Lumijärvi, Saaga Meriläinen ja Jenni Määttä.

Markkina on muuttunut nopeasti viimeisten vuosien aikana. Aikaisemmin myytiin paljon edullisia perusvaatteita, kun taas viime aikoina erityisesti tekniset tuulen- ja vedenpitävät työvaatteet ovat kasvattaneet suosiotaan huimasti. Esimerkiksi Helly Hansen työvaatteiden myynti on kymmenkertaistunut kolmen vuoden aikana.

”Huomaa selkeästi, että vaatimukset nousevat ja työvaatteilta halutaan enemmän ominaisuuksia. Työvaatteet ovat istuvampia, kestävämpiä sekä tuulen- ja vedenpitäviä. Työvaatteissa käytetään nykyään myös teknisempiä ja joustavampia materiaaleja”, Kurttila luettelee.

Viime vuosien aikana vaatemerkit ovat heränneet myös siihen, että naisten osuus rakentamisessa ja teollisuudessa on kasvanut.

”Viisi vuotta sitten naisten piti käyttää miesten pienempikokoisia vaatteita, mutta nyt naisten työvaatteita löytyy kaikille aloille”, Kurttila kertoo.

Temrexin verkkokaupasta saa työvaatteet nopeasti toimitettuna

Suurin osa asiakkaista käyttää laajan työvaatevalikoiman lisäksi Temrexin logopainopalvelua. Asiakas valitsee asiantuntevan myyjän kanssa yritykselleen sopivat työvaatteet ja varusteisiin painettavat logot ovat valmiina Temrexin myymälässä.

”Logo painetaan vaatteeseen saman tien asiakkaan silmien edessä. Vaatteen voi siis ottaa heti mukaansa ilman pitkiä odotusaikoja”, Kurttila kertoo.

Temrexillä on laaja valikoima erilaisia työvaatteita. Aikaisemmin myytiin paljon edullisia perusvaatteita, kun taas viime aikoina erityisesti tekniset tuulen- ja vedenpitävät työvaatteet ovat kasvattaneet suosiotaan huimasti. Kuva Temrexin Vantaan myymälästä.
Temrexillä on laaja valikoima erilaisia työvaatteita. Aikaisemmin myytiin paljon edullisia perusvaatteita, kun taas viime aikoina erityisesti tekniset tuulen- ja vedenpitävät työvaatteet ovat kasvattaneet suosiotaan huimasti. Kuva Temrexin Vantaan myymälästä.

Kolmen myymälän lisäksi Temrex palvelee myös verkossa. Verkkokaupasta tilatut työvaatteet ja -asusteet toimitetaan yrityksen logolla painettuna perille parissa työpäivässä.

Temrexillä on myös pesulapalvelu, jossa työvaatteet huolletaan, pestään ja tarvittaessa korjataan. Puhtaat ja huolletut työvaatteet toimitetaan työpaikalle viikoittain.

”Asiakkaan ei tarvitse huolehtia enää työvaatteiden pesusta ja huollosta itse, vaan me hoidamme myös sen valmiiksi niin, että työntekijöillä on aina puhtaat ja ehjät varusteet saatavilla”, Henri Kurttila kertoo.

Tutustu Temrexin tuotteisiin osoitteessa https://www.temrex.fi/.

Info

Temrex kehittyi kaupasta teollisuuden kumppaniksi

• Aloitti toimintansa 2001 ja työvaatekauppana 2012.

• Laajentunut nopeasti teollisuuden ja rakennusliikkeiden kumppaniksi.

• Noin 30 työntekijää.

• Vuoden 2020 liikevaihto noin 8,8 miljoonaa euroa.

• Myymälät Oulussa, Rovaniemellä ja Vantaalla.


Ota yhteyttä!

Temrex Oulu myymälä

Jääsalontie 20, 90400 OULU

Avoinna

ma-pe klo 8 – 18

la 10 – 16

p. 08 520 8919

tiedustelut: info@temrex.fi

tilaukset: tilaukset@temrex.fi


Temrex Rovaniemi Myymälä

Keskusväylä 4

96910 Rovaniemi

Avoinna:

ma–pe 8–16

Merja Soukka

p. 050 411 8868

merja.soukka@temrex.fi


Temrex Vantaa Myymälä, Tammisto

Kauppakeskus Tammiston Tähti

Nilsaksenpolku 2

01510 Vantaa

Avoinna:

ma–pe 8–16

Iida Kajula

p. 050 409 0018

iida.kajula@temrex.fi