Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Jou­lu­ta­pah­tu­mat saavat ihmiset liik­keel­le – Jou­lu­pu­kin suurin lah­ja­toi­ve on päästä muorin viereen syömään jou­lu­puu­roa

Seminaarin joulu -tapahtuma keräsi niin paljon väkeä, etteivät parkkipaikkatilat meinanneet riittää. Väki liikkui hyvällä tuulella.

Seminaarin joulu -tapahtuma keräsi tänäkin vuonna sankoin joukoin väkeä Raahen seminaarin alueelle. Moni oli tullut tekemään vielä viimeisiä jouluostoksia niin itselleen kuin lahjaksikin.

Heti aamupäivästä tapahtumalle tarkoitettu parkkipaikka oli aivan täynnä, joten moni joutui etsimään autolleen tilaa muualta. Tarkkaa kävijämäärää on mahdotonta arvioida, mutta Raahen kaupungin tapahtumasihteeri Sari Niskala arvelee, että lukema on nelinumeroinen.

– Uskaltaisin veikata, että puhutaan tuhansista kävijöistä.

Perinteiset joulumarkkinat tarjosivat jokaiselle jotain, sillä lapset viihtyivät muun muassa poniajelulla, lampaiden luona ja tonttupolulla, kun taas aikuisemmalle väelle oli katettu notkuvia myyntipöytiä.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.