Jyri Junnila on vielä ilman seuraa

Raahelaislähtöinen kokenut hyökkääjä haluaa jatkaa pelaajauraansa.

Jyri Junnila on vielä ilman sopimusta, mutta mies haluaa jatkaa pelaajauraansa. Jyri Junnila on vielä ilman sopimusta, mutta mies haluaa jatkaa pelaajauraansa.
Jyri Junnila on vielä ilman sopimusta, mutta mies haluaa jatkaa pelaajauraansa.
Jyri Junnila on vielä ilman sopimusta, mutta mies haluaa jatkaa pelaajauraansa.
Kuva: Toni Länkinen

Kesä on vaihtumassa syksyyn ja ruska alkaa näkyä luonnossa. Normaalisti näihin aikoihin jääkiekkoilija Jyri Junnila tietää jo, kenen vierellä hän hyökkää kauden ensimmäisessä liigaottelussa.

Mutta nyt mies treenaa Kärppien A-junioreiden kanssa. Ei, 35-vuotias Junnila ei tee paluuta A-junnuihin, mutta hyvän treeniympäristön hän on sieltä saanut.

Kesällä Junnila harjoitteli oululaisten NHL-miesten kanssa, joten kiekkoilija on takuulla hyvässä kunnossa ja pelihalut ovat kovat, mutta ainoa miinus on vain se, että joukkue puuttuu.

Liigakausi starttaa tämän viikon torstaina, kun viime kauden finalistit HPK ja Kärpät kohtaavat Hämeenlinnassa. Junnila uskoo, että kunhan kausi pääsee kunnolla vauhtiin, alkaa miehen puhelin piristä.

– Se on ollutkin tiedossa, että kun sarjat alkavat pyörimään, nähdään, että tuleeko loukkaantumisia. Nyt ei oikein tapahdu mitään. Sopimuksen syntyminen ei ole ollut lähellä mihinkään seuraan. Ei ole tullut eteen sellaista hyvää paikkaa, mihin olisin halunnut lähteä, agenttinsa kanssa alkavan kauden kuvioita miettivä Junnila toteaa.

Lisää Jyri Junnilasta keskiviikon 11.9. Raahen Seudussa. Mies paljastaa muun muassa, olisiko Raahessa pelaaminen mahdollista.

Fakta

Jyri Junnila

Raahelaislähtöinen 35-vuotias jääkiekkoilija.

Pelipaikka: hyökkääjä

Pelannut Liigassa 661 runkosarjan ottelua, joissa tehnyt tehopisteet 71+95=166. Lisäksi pelannut 71 pudotuspeliä, joissa tehnyt seitsemän maalia ja antanut saman verran syöttöjä.

Nyt miehellä ei ole sopimusta mihinkään seuraan, mutta hänellä on edelleen kova polte päästä pelaamaan.

Vaihtoehtoina ovat kotimaan Liiga tai joku ulkomainen sarja.

Asuu perheensä kanssa Limingan Tupoksella.

Perheeseen kuuluvat vaimo ja kolme lasta; 10-vuotias tyttö, 8-vuotias poika ja pian neljä vuotta täyttävä tyttö.

Vaimo työskentelee Limingassa.