Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kärp­pä­nais­ten kausi ohi – Nelli Sa­lo­mä­ki miettii uransa jatkoa

Aino Kaijankoski nousi parrasvaloihin tällä kaudella, mutta Nelli Salomäki pettyi.

Oulun Kärppien naisten jääkiekkojoukkueen liigakausi päättyi viime lauantaina, kun kuopiolainen KalPa voitti puolivälieräsarjan 2-0. Koko kausi oli nuorentuneelle kärppäjoukkueelle haastava, sillä aluksi se jäi alempaan jatkosarjaan, josta kaksi parasta pääsi mukaan pudotuspeleihin. Kärpät petrasi kevättä kohti ja voitti alemman jatkosarjan, mutta taso ei riittänyt aivan ylemmän jatkosarjan kakkosen kaatamiseen. Molemmat ottelut tosin päättyivät maalin erolla, jälkimmäinen jatkoajalla.

– Kyllähän se harmittaa edelleen, eniten se, että pelit olivat kauhean tiukkoja ja jälkimmäinen päättyi miten päättyi. Mutta olen tosi ylpeä joukkueesta, miten pohjalla käytiin ja noustiin sieltä ylös, Siikajoelta lähtöisin oleva Aino Kaijankoski harmitteli kauden päättymisen jälkeen.

Kärppien luottopuolustajien joukkoon tällä kaudella noussut Kaijankoski arvelee, että joukkueessa tälle kaudelle tapahtuneet isot muutokset vaikuttivat siihen, että Kärppien kausi loppui harvinaisesti jo puolivälierissä.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.