Mainos: Syksyn supertarjouksena Raahen Seutu Digi + Lehti 4 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Kau­pun­gin ty­tär­yh­tiöi­den hal­li­tuk­sia mie­hi­tet­tiin

Kauko Lumiaho ei nyt vedä sairaalasta vastaavan hyvinvointikuntayhtymän hallitusta, vaan edellisen valtuustokauden tapaan sataman hallitusta.
Kauko Lumiaho ei nyt vedä sairaalasta vastaavan hyvinvointikuntayhtymän hallitusta, vaan edellisen valtuustokauden tapaan sataman hallitusta.

Raahen kaupunginhallitus evästi kokouksessaan tytäryhtiöittensä yhtiökokousedustajia nimeämällä yhtiöiden hallituksiin kaupungin edustajat.

Raahen Satama Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi esitetään Kauko Lumiahoa (kesk.) ja varapuheenjohtajaksi Asser Siuvattia (vas.). Hallitusjäseniksi esitetään Matti Honkalaa (kok.), Liisa Lumijärveä (kesk.) ja Pirkko Valtasta (sd.).

Raahen Energia Oy:n hallitukseen esitetään puheenjohtajaksi Heikki Ventosta (kesk.) ja varapuheenjohtajaksi Niilo Ojalaa (vas.) Jäseniksi esitetään Kristiina Kemppaista (kok.), Liisa Lumijärveä (kesk.) ja Marko Anttilaa (sd.)

Raahen Vesi Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi esitetään Simo Vedenojaa (kesk.), varapuheenjohtajaksi Tarja Ollanketoa (vas.). Jäseniksi esitetään Jarmo Uutelaa (kok.), Carita Kauppista (kesk.) ja Esa Pihlajamaata (sd.).

Raahepolis Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi esitetään Risto Hakalaa (kok.) ja varapuheenjohtajaksi Paavo Törmiä. Jäseniksi esitetään Jani Niemelä (kesk.), Nina Pulkkanen (kesk.) ja Merja Turunen (vas.).

Kiinteistöosakeyhtiö Kummatin hallitukseen kaupunki nimeää puheenjohtajaksi Vesa Flinkin (vas.) ja varapuheenjohtajaksi Simo Joensuun (kesk.). Jäseniksi nimetään Tapio Riekki (kok.), Sari Vuorinen (kesk.) ja Jaana Hautamäki (sd.)

Kiinteistöosakeyhtiö Vihannin Kantin hallituksen puheenjohtajaksi on nimetty Kirsti Sämpi (kesk.), varapuheenjohtajaksi Pertti Somero (vas.) ja jäseneksi Merja Junnila (kesk.).

Raahen Liikuntahalli Oy:n hallitukseen kaupunki on nimennyt puheenjohtajaksi Hannu Vanhalan (kesk.), varapuheenjohtajaksi Matti Nikulan (vas.) ja jäseneksi Riikka Mannilan.

Rannikon Wanha Meijeri Oy:n hallitukseen kaupunki nimeää Virpi Ahon (sd.) ja apulaiskaupunginjohtaja Ilmo Arvelan. Lisäksi Raahepolis Oy nimeää yhden varsinaisen jäsenen.

Raahen Aikuiskoulutuskeskus Oy:n hallitukseen puheenjohtajaksi nimetään Hanna-Leena Mattila (kesk.), varapuheenjohtajaksi Niko Peltokangas (vas.) ja jäseneksi Tuula Kellola.

Ollinsaaren Keskus Oy:n hallitustyöskentelyyn osallistuu kaupungilta Ilmo Arvela. Muut jäsenet ovat Raahen seurakunnalta Heikki Ilkko ja Raahen Seudun Asuntosäätiöltä Matti Hummastenniemi.

Edustukset ovat puolueiden kunnallisjärjestöjen esityksiä ja käsitelty hallintosäännön mukaisesti myös konserni- ja riskienhallinnan jaostossa.