Ke­mi­läi­set veivät pisteet poh­joi­seen

AS Moonin Evi Mateli vastasi joukkueen 1-2 kavennuksesta parikymmentä minuuttia ennen loppua.
AS Moonin Evi Mateli vastasi joukkueen 1-2 kavennuksesta parikymmentä minuuttia ennen loppua.
Kuva: Arkisto / Roy Viitanen

AS Moon hävisi lauantaina Raahessa vierailleelle ja kovia satsauksia kauteen tehneelle Kemi City FC:lle 1–5 (0–2).

– Oli vastustaja parempi, mutta oli meilläkin paikkoja, joista olisi pitänyt tehdä maaleja enemmän, AS Moonin valmentaja Petri Aittola kertoi.

Kemiläiset hallitsivat palloa ottelun alussa. AS Moonin puolustus kesti alkuun ja joukkue sai pari vaarallista vastahyökkäystä.

– Oli meillä ensimmäisen 20 minuutin aikana vaarallisemmat paikat, kun päästiin iskemään pari kertaa, Aittola sanoi.

Kemi City FC teki kuitenkin ottelun avausmaalin ja vielä ennen taukoa toisenkin. AS Moonin kavennusmaalista vastasi Evi Mateli.

Vieraat iskivät kuitenkin liigassa pelanneen Sasa Jovovicin johdolla tehokkaasti. Jovovic taiteili Koivuluodon kentällä hattutempun.

– Evin kavennuksen jälkeen tuli purkupallo, johon Jovovic ehti ennen maalivahtia ja peli oli 1-3. Siihen vähän katkesi meidän peli, Aittola sanoi.

Pelaajarintamalla AS Moonilla oli sekä plussaa että miinusta. Jukka-Pekka Patanen palasi kentälle ja pelaa loppukaudesta sen mitä työesteiltä pystyy. Kapteeni Timi Knuutinen taas katseli lauantaina suoraa punaista ja huilaa kaksi seuraavaa peliä.

AS Moonin onneksi III-divisioonan häntäpäässä tappion kokivat myös Roi United ja SoPa. AS Moonin ero viidentenä olevaan Roi Unitediin on vain neljä pistettä.

– Onneksi meidän päävastustajat hävisivät myös, niin eivät päässeet karkuun sarjataulukossa. Nyt on pari viikkoa aikaa nuolla haavoja ja sitten pelataan Rovaniemellä tuplapelit, Aittola sanoi.