Kem­pe­leen Kiri niu­kas­ti edellä har­joi­tus­ot­te­lus­sa

Superpesiskauteen valmistautuva Pattijoen Urheilijat hävisi maanantai-iltana Kempeleen Kirille harjoitusottelussa 2-0 (1-0, 4-3).

–  Ei ollut sisäpelin juhlaa kummaltakaan joukkueelta. Nihkeää oli sisällä. Ulkopeliin olen ihan suhteellisen tyytyväinen, PattUn pelinjohtaja Jussi Haapakoski kommentoi.

Pattijoen Urheilijat oli saanut kokoonpanoonsa loukkaantumisesta parantuneen Miikka Matikan.

– Se oli hienoa, että Miikka palasi pelipuku päällä tuo hienon lisän meille sisäpeliin ja ulkopeliin. Saadaan vielä enemmän toistoja alle, niin saa varmasti vastuuta lisää sisäpelissä, Haapakoski sanoi.

Viikonloppuna alkavaa kautta ajatellen Pattijoen Urheilijoilla on myös uutta voimaa kotiutuksissa. Juuso Keski-Koukkari on takonut tasaiseen tahtiin juoksuja talven otteluissa.

– Potentiaalia on olemassa ja odotan Juusolta läpimurtoa superiin. Tänäänkin ei montaa paikkaa ollut ja löi 50 prosentin tehoilla, Haapakoski sanoi.

Pattijoen Urheilijoiden superpesiskausi alkaa sunnuntaina, kun Raaheen saapuu aina sytyttävä Sotkamon Jymy. Ottelu alkaa kello 17.

– Onhan mahtava tilanne. Kotiavaus ja Sotkamon Jymy vastassa. Ei voisi olla parempaa sarja-avausta. Sytyttää varmasti kaikki pelaamaan ja hieno päivä tulossa, Haapakoski totesi.