Mainos

Kil­pai­lu­ta ny­kyi­set lainasi uu­des­taan ja säästä

Lead Group Oy:n asiakaspalvelujohtaja Anna Mäntynen kertoo hyviä vinkkejä nykyisten lainojen kilpailuttamiseen uudestaan.

-

Tiesitkö, että voit vielä kilpailuttaa nykyiset lainasi uudestaan ja säästää? Erityisen suurta säästöä kertyy, jos sinulla on useita erillisiä lainoja, jotka kilpailutat uudestaan. Samalla voit myös yhdistää erillisiä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolloin säästät jälleen kuluissa.

Jatkossa kilpailuttaminen kannattaa tehdä aina uuden lainan ottamisen yhteydessä. Lead Group Oy:n asiakaspalvelujohtaja Anna Mäntynen kertoo hyviä vinkkejä nykyisten lainojen kilpailuttamiseen uudestaan. Ota siis taloutesi haltuun ja kilpailuta nykyiset lainasi Annan vinkkien avulla!

Miksi nykyisten lainojen kilpailuttaminen uudestaan kannattaa?

Nykyisten lainojen kilpailuttaminen uudestaan kannattaa, sillä säästät näin tekemällä selvää rahaa. Asiakaspalvelujohtaja Anna Mäntynen on auttanut useita asiakkaitaan kilpailuttamaan nykyiset lainansa ja toteaa, että keskimääräinen ero halvimman ja kalleimman lainatarjouksen välillä oli yli tuhat euroa. Tämä on merkittävä summa – etenkin, jos kilpailutettavana on useita nykyisiä lainoja!

Nykyisten lainojen kilpailuttaminen ei ole nykyaikana vaikeaa eikä se vie paljon aikaa. Asiakaspalvelujohtaja Anna Mäntynen vinkkaa, että täyttämällä Joustoluotto.com sivustolta löytyvän lainahakemuksen kilpailuttaminen on erityisen helppoa ja nopeaa. Löydät lainahakemuksen avulla edullisimman ja sinulle sopivimman lainan nykyisten lainojesi tilalle.

Kuinka kilpailutan nykyiset lainani netissä?

Asiakaspalvelujohtaja Anna Mäntynen kehottaa kokeilemaan Yhdistalaina.com palvelusta löytyvää lainahakemusta matalalla kynnyksellä, sillä lopullinen päätösvalta tarjousten hyväksymisestä on sinulla. Hakemuksen tekeminen on helppoa ja se vie vain muutamia minuutteja.

Palvelumme kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi eli sinulle toimitetaan jo valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia, joista voit itse valita parhaan mahdollisen. Asiantunteva palvelu tekee siis suurimman työn puolestasi ilman sitoumuksia ja ylimääräisiä maksuja! Samalla voit säästää jopa tuhat euroa per kilpailutettu laina. Tälle rahalle on varmasti muutakin käyttöä.

Anna Mäntynen on huomannut työssään asiakaspalvelujohtajana, että moni kuvittelee lainojen kilpailuttamisen huomattavasti vaikeammaksi ja työlääksi prosessiksi kuin se modernien netissä toimivien lainasivustojen ansiosta onkaan. Monella tuntuu hänen mielestään olevan ajatus siitä, että lainojen kilpailuttaminen vaatii pankinjohtajan juttusilla käymistä, minkä taas monet kokevat vaikeana tilanteena.

Moni myös tuntuu hänen mielestään ajattelevan, että lainojen kilpailuttaminen vaatii erityistä talouden tuntemista ja ettei jo otettuja lainoja enää edes voisi kilpailuttaa.

Tällaiset ennakkoluulot voi Anna Mäntysen mukaan unohtaa heti alkuunsa, sillä palvelumme hoitaa suurimman työn puolestasi ja voit täyttää lainahakemuksen rauhassa omassa kodissasi ottamatta itse yhteyttä henkilökohtaisesti kehenkään. Sinun tehtäväsi on täyttää lainahakemus ja tehdä lopullinen valinta saamiesi lainatarjousten joukosta.

"Moni asiakkaani on yllättynyt, kuinka nopeaa ja helppoa lainojen kilpailuttaminen ja yhdistäminen tämän palvelun kautta on", toteaa Anna Mäntynen ja kannustaa myös sinua kokeilemaan näppärän lainahakemuksen täyttämistä.

Kuinka paljon voin hakea lainaa ja mitkä ovat lainan kulut?

Anna Mäntynen kertoo, että palvelun kautta on mahdollista hakea lainaa 2 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Laina mukautuukin hyvin monenlaisiin tarpeisiin, esimerkiksi pienistä kodin remonteista hieman suurempiinkin tarpeisiin.

Palvelun kautta on myös mahdollista kilpailuttaa melko suuriakin nykyisiä lainoja ja säästää näin lainojen kuluissa. Samalla voit vähentää ylivelkaantumisen vaaraa pienentämällä lainojen kuluja. Yhdistämällä ja kilpailuttamalla useat lainat yhdeksi lainaksi Yhdistalaina.com palvelumme kautta säästät rahan lisäksi myös aikaa, sillä jatkossa sinun tulee huolehtia ainoastaan yhden lainan takaisinmaksuaikatauluista.

Entäpä sitten lainan takaisinmaksuaika?

Anna Mäntynen kertoo, että sivuston kautta haettavat lainat ovat joustavia myös tässä suhteessa. Voit nimittäin valita lainan takaisinmaksuajaksi vuodesta 15:een vuotta. Anna Mäntynen vinkkaa, että omaa lainan takaisinmaksukykyä kannattaakin puntaroida monelta eri kantilta. Tässä kohtaa on ehdottoman tärkeää olla itselle rehellinen.

"Älä mitoita lainan takaisinmaksuaikaa liian pitkäksi, koska tällöin lainan kokonaiskulut ovat tavallista suuremmat, mutta älä myöskään aseta talouttasi tarpeettoman tiukalle liian tiukan maksuaikataulun vuoksi. Elämässä voi tulla vastaan taloudellisia yllätyksiä, esimerkiksi sairastumisen johdosta, minkä vuoksi lainan takaisinmaksuaikatauluun kannattaa jättää hieman jouston varaa tällaisten tilanteiden varalta", Anna Mäntynen neuvoo.

Sivustomme kautta haettujen ja kilpailutettujen lainojen korkoprosentti on alimmillaan vain 4,5 %. Jos aiemmin ottamiesi lainojen korkoprosentti on tätä suurempi, kuten todennäköisesti on, voit säästää huomattavan paljon kilpailuttamalla nykyiset lainasi uudelleen.

"Muista aina tarkistaa saamiesi lainatarjousten korko ja muut lainaan liittyvät ehdot saamistasi lainatarjouksista ennen kuin päätät hyväksyä tarjouksen", vinkkaa Anna Mäntynen.

-

 Yhdistalaina.com ja Joustoluotto.com ovat osa Creditler.com -palvelua, joka on puolueeton rahoitustuotteiden vertailupalvelu Euroopassa.