Mainos

Kir­joi­ta kirje äidille ja voita 100 euron ra­vin­to­la­lah­ja­kort­ti

-

Muista äitiä tai mummia kirjeellä. Kaikkien kirjeen kirjoittaneiden kesken arvomme 100 € ravintolalahjakortin.

Julkaisemme raadin valitsemat parhaat kirjeet nimimerkillä äitienpäiväviikolla lehdissä. Julkaistujen kirjeiden kirjoittajille lähetämme palkinnoksi Kolmiokirjan -tuotelahjat.

Palkinnot:

1. Kaikkien osallistuneiden kesken arvomme 100 euron ravintolalahjakortti, vapaavalintaiseen ravintolaan.

2. Julkaistujen kirjeiden kirjoittajille lähetämme Kolmiokirjan tuotelahjan itselle ja lahjaksi annettavaksi. Kurkkaa mainiot äitienpäivän lahjaideat: kolmiokirja.fi

Kilpailuaika 22.4.- 3.5.2020


Kilpailun järjestäjä:

Kaleva Media (Kaleva365 Oy), Solistinkatu 4, 90140 Oulu kalevamedia.fi


Kaleva Media – Pohjoissuomalainen mediayhtiö

Kaleva Media on monimediayhtiö, joka tarjoaa paikallisesti kiinnostavia sisältöjä, palvelumalleja ja –alustoja. Medialiiketoiminta panostamme laadukkaaseen journalismiin, sisältötuotteisiin sekä mainonnan kokonaisratkaisuihin erilaisissa digitaalisissa kanavissa ja painetussa mediassa. Liiketoimintaamme kuuluvat julkaisut: Kaleva, Forum24, Oulu247, Lapin Kansa, Uusi Rovaniemi, Lounais-Lappi, Raahen Seutu, Raahelainen, Pyhäjokiseutu, Koillissanomat, Iijokiseutu, Rantalakeus, Siikajokilaakso ja Pudasjärvi-lehti sekä niiden kattavat digitaaliset kanavat ja palvelut. Myös aikakauslehtiä kustantava Kolmiokirja Oy sekä markkinointipalveluita ja -alustoja tarjoava vaikuttajamarkkinointiin ja sen suunnitteluun erikoistunut Indieplace, Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka Offerilla sekä digitaalisen markkinoinnin ja median asiantuntijayritys Pro Ratas ovat osa Kaleva Mediaa. Kaleva Mediassa työskentelee noin 700 henkilöä, yhtiöperheen kotipaikka on Oulu.