Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä määräaikainen Raahen Seutu 2 kk 34,90 euroa

Kolumni
Tilaajille

Kohti va­loi­sam­paa uutta vuotta

Kulunut vuosi on laittanut meidät jälleen uusien haasteiden eteen. Juuri kun maailmanlaajuinen pandemia hieman hellitti otettaan ja olimme siirtymässä kohti uutta normaalia, hyökkäsi Venäjä Ukrainaan helmikuun lopulla. Sota Euroopassa on muuttanut myös suomalaisten turvallisuusympäristöä. Omavaraisuuden ja huoltovarmuuden vahvistamisen tärkeys ei ole jäänyt kenellekään epäselväksi. Vaikka olemme selvinneet kriisien keskelläkin kohtuullisen hyvin, ovat energiakriisi ja kiihtyvä inflaatio ajaneet monet taloudelliseen ahdinkoon ja yrityksiä konkurssin partaalle.

Ruoan, polttoaineiden ja sähkön kallistuminen tuntuu erityisesti kaikista pienituloisimpien kukkarossa. Juuri siksi on tärkeää, että hallitus on päättänyt joulun alla kompensoida talvikuukausien sähkölaskuja erillisellä kertakorvauksella ja sähkölaskujen maksuaikojen pidentämisellä sekä valmistelemalla sähkön välttämättömälle kulutukselle hintakaton.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.