Koi­vu­luo­don katsomo aiotaan ny­ky­ai­kais­taa ensi vuonna

Raahessa aiotaan kaivaa kuvetta ja kustantaa Koivuotoon uusi katsomo. Vanha onkin tosi vanha.
Raahessa aiotaan kaivaa kuvetta ja kustantaa Koivuotoon uusi katsomo. Vanha onkin tosi vanha.

Koivuluodon urheilukentän katsomo on tullut tiensä päähän. Penkkirivistöt makaavat maavallin päällä ja ovat vaikeita huoltaa.

Katsomo aiotaan uudistaa ensi vuonna. Tulevaisuuslautakunta esittää kaupunginhallitukselle ja valtuustolle 140000 euron varaamista katsomon alaosan peruskorjaukseen.

Katsomoon aiotaan tehdä samalla tilat nykyaikaisten kisojen vaatimille toiminnoille, kuten televisioinnille.

Koivuluodon kentälle ollaan myös hankkimassa uusia jalkapallomaaleja. Myös tulostaulu uusitaan. Näihin kuluu 15000 euroa.

Tulevaisuuslautakunta esittää kaupungin talousarvioon ensi vuodelle 11 erilaista investointikohdetta, jotka koskevat liikuntapaikkoja. Aiemmin esillä ollut ajatus tehdä Pikkulahdelle yleisliikunta-alue muun muassa joogaajia varten on poistettu listalta yksimielisesti tulevaisuuslautakunnan kokouksessa. Esityksen määrärahan poistosta teki Aino Merikanto (kesk).

Sen sijaan investointiohjelmassa haluttiin pitää yhä Pitkänkarin liikunta-alueen suunnittelumääräraha, kuten liikuntaseurat ovat toivoneet. Sitä varten on tarkoitus varata 50000 euroa. Vuonna 2019 kenttään satsattaisiin 300000 euroa.

Ensi vuoden toivelistalla ovat uusi latukone, heittolajien harjoittelupaikka Saloisiin, kuntoradan alikulun remontti Ollinkalliontiellä sekä jäähallin suihkujen ja pukukoppien remontti ja kulunvalvontajärjestelmän rakentaminen.

Liikuntapaikkoja, kuntoratoja ja polkujen valaisua kunnostetaan joka vuosi 45000 eurolla ja jääkenttiä 15000 eurolla.