Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Ko­lum­ni: Kolme toi­vo­mus­ta

Ei siitä vaan mihinkään pääse. Elämme yhteiskunnallisesti mielenkiintoisia aikoja niin paikallisella, valtakunnallisella kuin kansainväliselläkin päätöksenteon tasolla. Raahessa on viime ajat ollut käynnissä prosessi, joka sai huipentuessaan kymmenittäin ihmisiä valtuustosalin lehtereille ja noin neljäsataa verkkolähetyksen ääreen. Moni pohtii vielä melkein viikkoa myöhemmin, mitä juuri tapahtui – kukin omasta näkövinkkelistään.

Valtakunnallisesti on meneillään kiihkein eduskuntavaalikampanjointi. Argumentteja, lupauksia ja välillä lokaakin lentelee ja pitkin Suomea pähkäillään, kuka on vaikuttavin ja mihin suuntaan ääni lähtee. Kansainvälisessä politiikassa elämme historiallisia hetkiä, kun viimeiset esteet Suomen liittymisestä Natoon ovat väistymässä. Moni pohtii, kuinka nopeasti näin suuri asia, joka on puhuttanut vuosikymmeniä, voi lopulta tulla todeksi yllättävän nopealla aikataululla ja harva enää on toista mieltä, kun ollaan tosipaikan edessä.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.