Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Ko­lum­ni: Se on kii­tok­sen paikka

Viime viikonlopun kesätapahtumien järjestäjät luullakseni pakahtuvat vieläkin onnentunteesta. Siis siitä, että säiden haltija loi olosuhteet, mitä kukaan ei voinut moittia. 

Käytännön toimien klikkaamisesta tuskin kukaan jaksoi narista aurinkosäällä. Niin se vain on, että suomalainen osaa olla kiitollinen, jos säät suosivat.

Tulkoon tässä se yleisen kiitoksen paikka paikallisesti kaikille kaupungin virkamiehille ja -naisille, järjestelijöille ja talkoolaisille sekä luottamushenkilöille, jotka kantoivat kortensa kekoon läpi koko viikonlopun ohjelmaruletin. Kuullun mukaan yleisö palkitsi kaiken hyvän runsaalla osallistumisellaan.

Kiitos on suomalaiselle vaikea sana. Ei ole turhaan sanottu, että syöty leipä unohdetaan nopeasti.

Monissa ja taas monissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa vuosien saatossa olleena kiitän omasta puolestani koko kaupungin virkakoneistoa heidän panoksestaan monissa eri tehtävissä ja toimissa. Yhteistyö on toiminut mallikkaasti.

Lopetettuani luottamustoimet tahdon välittää kiitokset myös seutumme elinkeinoelämälle ja sen piirissä toimineille. Luottamukselliset suhteemme ovat tuoneet paljon hyvää alueellemme. Monet ja taas monet kokoonpanot matkasivat Helsinkiin eri asioita taskuissaan. Aina oli tuomisia takaisin palatessa. Hauskoja muistoja jäi takin liepeisiin. Kansalaiset ovat myötävaikuttaneet siihen, että olen saanut näköalapaikan, miltä tehdä ratkaisuja ihmisten ja alueemme parhaaksi.

Tuki on ollut suurenmoinen. Kohtaamiset ovat antaneet lisäpuhtia. Aidosti asioihin suhtautuvat ihmiset ovat avanneet näkökulmia, mitkä olisivat muuten jääneet nokkavarjoon.

Näyttää siltä, että kasvu ja kehitys alueellamme jatkuu. On paljolti omissa käsissämme, kuinka hanakasti tartumme kiinni kehityksen pyörään.

Yrittävä ja eteenpäin katsova alue ohittaa narisevat ja kolisevat kärrynpyörät mennen tullen.

Siksi: Kiitos ja uutta pökköä pesään!