Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kovassa ke­vät­vi­rees­sä oleva Petteri Puhakka kehuu Tam­pe­reen uutta aree­naa: "Ei kyllä tunnu yhtään, että pelaisi Suo­mes­sa."

Pyhäjoen kasvatti Petteri Puhakka on pelannut hienot pudotuspelit. Hän ei myönnä jännittävänsä tulevia finaaliotteluita, joissa Tampereen Tappara kohtaa Turun Palloseuran.

Pyhäjoelta maailmalle lähtenyt Petteri Puhakka tekee kovaa tulosta jääkiekkoliigan pudotuspeleissä. Hän on noussut parrasvaloihin Tampereen Tapparan joukkueessa, tai paremminkin sanottuna koko hänen ketjunsa on ratkonut pelejä matkalla kohti finaaleja.

Puhakka on nakutellut yhdeksään pudotuspeliin seitsemän (4+3) tehopistettä. Ketjukaverit Joona Luoto (7+8) ja Otto Rauhala (3+5) kuuluvat pistepörssin kärkikymmenikköön. Tämä on ollut tamperelaisten nelosketju, mutta pistepörssissä se on joukkueen tehokkainta osastoa.

Puhakka on iloinen hyvästä kevätvireestä, joka johdattaa Tapparaa askel askeleelta kohti mestaruustavoitetta.

– Kaikki ollaan pelattu samassa kentässä jonkin verran, ollaan samantyylisiä pelaajia, eli hoidetaan puolustuspää ensin huolella.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe