Ko­va­ta­sois­ta kamp­pai­lua kelin hel­lies­sä - kuvia beach­fu­tik­sen tun­nel­mis­ta

Välieräottelu Team Roskasakki - Los Crapulas Puolivälierässä vastakkain Ennakkosuosikit ja Uus_PaTe Paljon ihmisiä oli kertynyt istuskelemaan nurmikolle ja seuraamaan pelejä. AS Moonin puheenjohtaja Juho Heiskanen on tyytyväinen, että turnaus saatiin jälleen pidettyä.
Välieräottelu Team Roskasakki - Los Crapulas
Välieräottelu Team Roskasakki - Los Crapulas
Kuva: Aino Paloniemi

Raahe Beach Games -rantajalkapalloturnaus juhli viikonloppuna 20-vuotista taivaltaan. Kaksipäiväisessä turnauksessa nähtiin jälleen hyvää tunnelmaa ja laadukkaita otteluita.

– Turnaus on mennyt hyvin ja yleisö on löytänyt jälleen hyvin paikalle, kertoo ta­pah­tu­maa jär­jes­tä­vän AS Moo­nin pu­heen­joh­ta­ja Juho Heis­ka­nen.

Joukkueissa on pelaajia monista ikäluokista ja kaikki pelaavat samassa sarjassa. Tälle vuodelle vaihtoehdoksi tuli kuitenkin myös hu­pi­sar­ja, to­sis­saan pe­laa­mi­sen ohel­le. Siinä pelasivat muun muassa AS Moonin vanhemmista jäsenistä koostunut retrojoukkue, jotka tulivat pelaamaan juhlavuoden kunniaksi.

Turnauksen pelit ovat vuodesta toiseen olleet kovatasoisia. Heiskasen joukkueen FC Tusun matka jäi puolivälieriin, joten hän joutuu tyytymään kuulutustehtäviin.

– Sen huomaa, että kun nuorempia tulee koko ajan lisää mukaan, niin pelit tuntuvat itselle joka kesä kovemmilta, pohtii Heiskanen.

Lisää tunnelmia Pikkulahdelta maanantain Raahen Seudussa.