Laura Pohjola valitsi PattUn

Muhoslaisen pesisperheen kasvatti tuo raahelaisjoukkueeseen lisää superpesiskokemusta. Hänen isänsä, Pasi Pohjola, pelasi PattUssa vuosituhannen vaihteessa.

Kuntosalivastaavana Oulussa työskentelevä Laura Pohjola vaihtaa Superpesiksen Ykköspesikseen ja pelaa ensi kesänä PattU Raahen paidassa. Laura Pohjola vaihtaa Superpesiksen Ykköspesikseen ja pelaa ensi kesänä PattU Raahen paidassa. Laura Pohjola vaihtaa Superpesiksen Ykköspesikseen ja pelaa ensi kesänä PattU Raahen paidassa. Laura Pohjola vaihtaa Superpesiksen Ykköspesikseen ja pelaa ensi kesänä PattU Raahen paidassa.
Kuntosalivastaavana Oulussa työskentelevä Laura Pohjola vaihtaa Superpesiksen Ykköspesikseen ja pelaa ensi kesänä PattU Raahen paidassa.
Kuntosalivastaavana Oulussa työskentelevä Laura Pohjola vaihtaa Superpesiksen Ykköspesikseen ja pelaa ensi kesänä PattU Raahen paidassa.
Kuva: Toni Länkinen

Kuusi edellistä kautta naisten Superpesiksessä pelannut Laura Pohjola teki joulukuussa ison päätöksen. Pääsarja sai jäädä ja seuraksi valikoitui Ykköspesikseen noussut Pattijoen Urheilijat. 24-vuotiaalla pesäpalloilijalla ei ole varsinaista aiempaa kytköstä Raaheen, vaikkakin hänen isänsä, Pasi, pelasi PattUssa kausina 1999-2003. Silloin perhe asui Muhoksella, mutta myös Laura kulki paljon isän mukana Pattijoella.

Tuosta ajasta juontaa juurensa myös Lauran vahva side PattUun. Hän on kulkenut katsomassa miesten pelejä mahdollisuuksien mukaan joka kesä.