Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Lisää ka­pa­si­teet­tia tai uudet ohjeet

Lasten pikkunuhat tietävät nyt työnantajille isoa laskua, sillä lapsilla seuraava nuha alkaa kun edellinen päättyy.

Koronavuoden etätöillä on ollut myös positiivia vaikutuksia suomalaisten työhyvinvointiin, ilmeni hiljattain julkaistusta Työterveyslaitoksen Miten Suomi voi? -tutkimuksesta. Etenkin lapsiperheissä koettiin työn imun lisääntyneen, vaikka koti saattoi toimia työpaikkana, kouluna ja vielä päiväkotinakin.

Eristäytyminen toi rauhaa päiviin, kun kuskaaminen päivähoitoon ja harrastuksiin loppui. Kevättä vietettiinkin kyselyn mukaan suomalaisissa lapsiperheissä hyvin seesteisissä tunnelmissa.

Syksyn myötä seesteisyys tuntuu lapsiperheiden arjesta hävinneen. Nuhakuumeiden ja sairastelun osalta kevät on lapsiperheille yleensä syksyä helpompaa aikaa.

Jo käynnistynyt syysflunssakausi on nostanut esiin uuden ongelman, sillä suositus jäädä kotiin ja hakeutua testiin pienestäkin flunssaoireesta tarkoittaa kaoottisia lähikuukausia monelle työpaikalle, missä on hiljalleen palattu etätöistä takaisin työpaikalle.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi ke ja pe