Mainos

Löydä verkko, voita pal­kin­to­ja ja nauti luo­tet­ta­vas­ta jour­na­lis­mis­ta, missä kesällä lii­kut­kin!

Raahen Seudun lukijoiden kesäarvonta on täällä! Kaleva Median lehtien yhteiseen kesäarvontaan voivat osallistua kaikki tilauksensa digilukuoikeuden aktivoineet tilaajat. Arvomme osallistuneiden kesken kaksi tablettia ja dronen.

-

Jokaiseen Raahen Seudun tilaukseen kuuluu digilukuoikeus. Digi tuo tilaukseen selvää lisäarvoa. Olitpa sitten mökillä, kotona tai sukuloimassa, voit lukea Raahen Seutua helposti. Kirjautumalla verkkoon tai Raahen Seutu-sovellukseen Kaleva Media -tunnuksella, pääset lukemaan jatkuvasti päivittyvää uutisvirtaa, vain tilaajille suunnattuja artikkeleita ja tähtijuttuja sekä näköislehtiä.

Aktivoi digilukuoikeutesi luomalla Kaleva Media -tunnus ja osallistu kesäarvontaan. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken kaksi tablettia ja yhden dronen eli pienoiskopterin. Voit osallistua kesäarvontaan myös siinä tapauksessa, jos olet jo luonut Kaleva Media -tunnuksen aiemmin.

Näin varmistat osallistumisesi:  

1. Luo Kaleva Media -tunnus, jos sinulla ei vielä ole tunnusta.

2. Yhdistä tunnukseen asiakasnumerosi. Löydät asiakasnumeron laskustasi, sähköpostiosoitteen perusteella täältä tai soittamalla asiakaspalveluumme. Tunnus on sama kaikissa Kaleva Median lehdissä, joten jos tilaat muitakin Kaleva Median lehtiä, yhdistä kaikkien tilaustesi asiakasnumerot samaan tunnukseen.

3. Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta vahvistat sähköpostisi kuuluvan sinulle.

4. Täytä lisäksi alla oleva arvontakuponki 31.8.2020 mennessä, vain kupongilla osallistut arvontaan!

5. Nauti kesästä, lue uutisia, näköislehteä tai selaa Raahen Seutu -sovellusta.

Arvonta päättyy 31.8.2020, ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Tilauksen tulee olla voimassa arvonnan päättyessä.

Tarvitsetko apua? Katso tarkemmat ohjeemme osoitteesta raahenseutu.fi/digihaltuun. Ongelmatilanteissa voit myös aina soittaa asiakaspalveluumme.

Lataa Raahen Seutu -sovellus

 Google Play

App Store