Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: ”B­rys­se­lin” hake – suo­ma­lai­nen lämpö lii­pai­si­mel­la

LUKIJALTA Pohjois-Pohjanmaan liitto vieraili Brysselissä maakuntahallituksen voimin 19.-22.9.2022. Saimme kuulla kattavasti tulevan ohjelmakauden alue- ja rakennepolitiikan valmistelusta sekä koheesioraportista, joka kuvaa taloudellisen, sosiaalisen ja alueellisen yhteenkuuluvuuden kehittymistä ja toteutumista EU:n alueella.

Erilaisten analyysien lisäksi kertomuksessa korostetaan vihreän siirtymän ja digitaalisen siirtymän mahdollisuuksia EU:n kasvun uusina vetureina. Kuulimme kattavia esittelyjä myös monista muista tärkeistä asiakokonaisuuksista, kuten turvallisuudesta, puolustuksesta ja liikenteestä. Maa- ja metsätalous sekä energia-asiat ovat allekirjoittaneelle erityisen tärkeitä, joten tässä nostan erityisesti metsätalouden esiin.

Vierailumme ajankohtana oli vastikään ollut parlamentissa käsiteltävänä metsähake ja sen käyttömahdollisuudet lämmönlähteenä tulevaisuudessa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.