Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Maail­man­cup siintää Lauri Kor­pe­lan haa­veis­sa – katso vi­deol­ta juuri kaksi Suomen mes­ta­ruut­ta voit­ta­neen am­pu­ma­hiih­tä­jän edes­ot­ta­muk­sia yh­dek­sän vuoden takaa, kun ura oli vasta alussa

Nuori urheilija voitti juuri kaksi rulla-ampumahiihdon SM-kultaa.

Lauri Korpelan palkintokaappi meinaa ratketa liitoksistaan. Se on täynnä pokaaleja, eivätkä kaikki mitalit mahdu enää sekaan. Niitä on pitänyt ripotella jo muualle huoneeseen.

15-vuotias Saloisten Reippaan ampumahiihtäjä on saavuttanut noin kymmenen vuoden aikana arviolta reilut 200 pokaalia tai mitalia. Eli keskimäärin noin parikymmentä vuodessa. Toki alkuun kaikki osallistuneet varmaankin saivat lusikan, eikä menestys ollut automaattista alusta asti, mutta kova työ on palkittu, kun Lauri on noussut ikäluokkansa huipulle Suomessa. Eikä menestyminen tule luonnollisesti nytkään ilmaiseksi, mutta Korpela tietää mitä se vaatii. Kovaa harjoittelua ja vahvaa henkistä kanttia.

Korpela pääsi yläkouluun siirryttyään mukaan leirityksiin, jotka vievät hänet viisi kertaa vuodessa Vuokattiin treenaamaan.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.