Mainos

Match­ban­ker on uusi tapa kil­pai­lut­taa lainoja

Lainamarkkinoiden digitalisaatio lisää alan läpinäkyvyyttä. Tanskalainen Matchbanker vertailee useita lainantarjoajia käyttäjän syöttämien tietojen perusteella ja tarjoaa henkilökohtaisen lainalistan josta lainaa voi hakea heti.

-

Matchbanker on lainanvertailupalvelu joka välittää Euroopassa tuhansia lainoja kuukausittain. Sivustomme auttaa myös henkilökohtaisen taloutesi hoidossa ja olemme laatineet tietoiskuja lainan hakemisesta luottotiedottomana tai jos olet kiinnostunut lainojen yhdistämisestä.

Sopivan lainan löytäminen voi tuntua hankalalta, sillä lainantarjoajat pommittavat meitä tarjouksillaan sekä erilaisilla erikoislainaehdoilla. Matchbanker järjestää kymmenet lainantarjoajat selkeäksi listaksi jossa lainamäärä, todellinen vuosikorko ja maksuaika ovat selkeästi näkyvillä. Lainalistassa näkyy myös lisätietoja, kuten lainojen etuja ja haittapuolia sekä vaadittu vähimmäisikä. Palvelu tekee lainavertailusta läpinäkyvää ja reilua.

Matchbankerilla lainaa haetaan käyttötarkoituksen mukaisesti, esimerkiksi uutta autoa, lomamatkaa tai lainojen yhdistämistä varten. Tämä, yhdistettynä omiin tietoihisi, auttaa sivustoa tarjoamaan sinulle sopivia lainoja, joita voit hakea heti.

Pyrimme olemaan henkilökohtaisen taloutesi asiantuntijoita. Jos olet epävarma lainaehdoista tai et tunne lainoissa käytettyjä termejä, löydät kattavan tietopaketin eri lainatyypeistä ja termeistä Matchbanker.fi sivustolta.

Suunnittele lainan takaisinmaksu

Matchbanker siis tekee vertailutyön puolestasi, sekä auttaa sinua sopivimman lainan valinnassa. Tämä säästää aikaasi ja auttaa sinua huomioimaan lainaan liittyvät ehdot, jotta säästyt ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin.

Huolimatta siitä, millaista lainaa haet, kannattaa uuden lainan takaisinmaksu budjetoida jo ennen sen hakemista. Pikalainat sekä suuremmat kulutusluotot voivat tulla erittäin kalliiksi, mikäli sinulle tulee ongelmia lainan takaisinmaksun kanssa. Tästä johtuen useat lainantarjoajat myös edellyttävät, että lainanhakija täyttää tietyt kriteerit. Näitä ovat yleensä virheettömät luottotiedot, täysi-ikäisyys ja riittävät säännölliset tulot.

Matchbanker kilpailuttaa Suomen parhaimmat nettilaina puolestasi. Täytä omat tietosi ja saat sinulle räätälöidyn listan lainoista, joita voit hakea vaikka heti.