Mainos

Me­dia­vai­kut­ta­ja Jani Halme ei epäile tun­nus­taa ko­ti­seu­tu­rak­kaut­taan

Kotiseuturakkaudella-podcastissa tunnetut henkilöt pureutuvat omiin juuriinsa kotiseuturakkauden ja oman identiteetin muodostumisen kautta. Kahdeksanosainen podcast-sarja tuo kuunteluun tunnettuja persoonia, joiden juurissa on mielenkiintoisia puolia.

-
Kuva: Saara Autere

Mikäli olet viime vuosina seurannut mitä tahansa mediaan liittyvää keskusteluohjelmaa, ammattijulkaisua tai vaikka Kaleva Median Kasvun paikka -kasvuohjelmaa et ole voinut olla törmäämättä pörröpäiseen Jani Halmeeseen.

Sanavalmis luova johtaja saapui Kotiseuturakkaudella-podcastiin pohtimaan suhdettaan Parikkalaan.

"Aina sydän läikähtää, kun ihmisellä on itsevarmuutta ja rohkeutta tuoda sitä omaa kotiseutuaan esiin", toteaa Jani Halme.

-
Kuva: Saara Autere

Luova johtaja, mediapersoona Jani Halme on kotoisin Parikkalasta ja tuo kotiseuturakkauttaan esille hyvin usein.

Kotiseuturakkaudella-jaksossa keskustellaan identiteetistä, rajaseutulaisuudesta, maaseudun brändäämisestä ja todetaan, että on käytävä kaukana, jotta voi nauttia lähellä olevasta. Tämän lisäksi kuullaan myös maakuntaoluista, Veijo Rönkkösen patsaspuistosta ja selviää, miksi Jani on Oltermannin sauvan haltija.

Tuomas Tuomi-Nikulan juontama haastattelu on kuunneltavissa alla olevan soittimen kautta tai Podplayssa, josta löydät myös aiemmat jaksot, vierainaan Ville Eerikkilä, Rosanna Kulju ja Dennis Nylund. Podcast-sarjan jaksot ovat kuunneltavissa Podplayn lisäksi ja Radioplay-sovelluksessa sekä yleisimmissä podcast-sovelluksissa, kuten Spotifyssa ja Apple Podcasteissa.