Mo­to­ca­fe avasi Pat­ti­joel­la - Katso video uudesta hulp­peas­ta myy­mä­läs­tä

Toimitusjohtaja Ville Koutonen on tyytyväinen Raahen Motocafen uusiin toimitiloihin. – Joku ehti jo ihastella, että eihän tällaista ole missään muualla, hän sanoo Esa Koutosen mukaan pienkonekaupalla on nyt riittävästi tilaa. Yrittäjä kuitenkin toivoo kaupan käyvän niin hyvin, että yritys pystyisi vielä joskus laajentamaan toimintaansa tästäkin.
Toimitusjohtaja Ville Koutonen on tyytyväinen Raahen Motocafen uusiin toimitiloihin. – Joku ehti jo ihastella, että eihän tällaista ole missään muualla, hän sanoo
Toimitusjohtaja Ville Koutonen on tyytyväinen Raahen Motocafen uusiin toimitiloihin. – Joku ehti jo ihastella, että eihän tällaista ole missään muualla, hän sanoo
Kuva: Vesa Joensuu

Kasitien varrella Pattijoella reilu neljä vuotta tyhjillään ollut Smartian entinen liikekiinteistö on saanut uuden elämän. Koutosten isännöimä Raahen Motocafe avasi ovensa runsaan 5 000 neliön tiloissa tällä viikolla.

– Palaute on ollut kiittävää, kyllä kehuja on tullut, kertoo toimitusjohtaja Ville Koutonen asiakkaiden ensikommenteista.

Tilanpuutteen kanssa pitkään tuskaillut yritys suunnitteli alun perin Ouluntiellä Neste-huoltoaseman yhteydessä olevien myymälätilojensa laajentamista. Kun alueen kaavamuutos ei valmistunut Raahen kaupungin lupaamassa aikataulussa, päätyi yritys ostamaan itselleen uuden liiketilan Pattijoelta.

– Onhan tämä ihan erilainen tila kuin entinen. Meillä on nyt 2 300 neliötä myymälätilaa ja 2 500 neliön varastotilat, Motocafen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Esa Koutonen sanoo.

Vaikka ovet Pattijoella on jo avattu, riittää Motocafen omassa myymälässä vielä viimeisteltävää. Ville Koutosen mukaan kaikki saadaan valmiiksi siihen mennessä, kun varsinaisia avajaisia vietetään 29. ja 30. marraskuuta.

Video: Timo Myllykoski

Kiinteistö, jossa Motocafe nyt toimii, valmistui vuonna 2006 Myllymäen Rauta Oy:n käyttöön. Myöhemmin siitä tuli Smartia, joka lopetti myymälätoimintansa Raahessa kesällä 2015.

Liikekiinteistön omisti aluksi Kiinteistö Oy Raahen Valtatie. Lon­toos­sa pää­paik­kaan­sa pi­tä­vä M7 Real Es­ta­te -ni­mi­nen yri­tys os­ti kiin­teis­tön lo­ka­kuus­sa 2016. Nyt kiinteistön omistaa Raahen Motocafe.

Lue lisää keskiviikon 6.11. Raahen Seudusta!