Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Nais­nä­kö­kul­maa kun­nal­lis­po­li­tiik­kaan jo 90 vuotta

Raahen Kokoomusnaiset ry täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Juhlavuosi sujuu kuntavaaleihin valmistautuen.Raahen Kokoomusnaiset ry:ssä on tällä hetkellä 26 jäsentä. Puheenjohtaja Maija-Leena Hirvonen arvio jäsenmäärän olleen suurimmillaan 80-luvulla, jolloin jäseniä oli 70 paikkeilla. –Se oli poliittisesti ja yhteiskunnallisesti aktiivista aikaa. Tänä päivänä haasteena on saada oma viesti läpi ja tavoittaa potentiaalisia jäseniä kaiken tietotulvan keskeltä, hän sanoo.
Raahen Kokoomusnaiset ry:ssä on tällä hetkellä 26 jäsentä. Puheenjohtaja Maija-Leena Hirvonen arvio jäsenmäärän olleen suurimmillaan 80-luvulla, jolloin jäseniä oli 70 paikkeilla. –Se oli poliittisesti ja yhteiskunnallisesti aktiivista aikaa. Tänä päivänä haasteena on saada oma viesti läpi ja tavoittaa potentiaalisia jäseniä kaiken tietotulvan keskeltä, hän sanoo.
Kuva: Maarit Kesti

Kun Maija-Leena Hirvonen liittyi Raahen Kokoomusnaisiin 40 vuotta sitten, oli yhdistys 50-vuotias aktiivinen naisten yhdistys, joka kokoontui kerran kuussa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.