Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Neu­vo­Ras­sin toi­min­ta laa­je­nee – Ikään­ty­nei­den pal­ve­lu­oh­jauk­sen Neu­vo­Nur­kan pal­ve­lu­oh­jaa­ja ta­vat­ta­vis­sa ilman ajan­va­raus­ta Py­hä­joen, Ruukin, Sii­ka­joen­ky­län ja Vi­han­nin ter­veys­ase­mil­la

Ikääntyneiden palveluohjaus tarjoaa 65 vuotta täyttäneille ja heidän läheisilleen matalan kynnyksen neuvontaa ja ohjausta erilaisista ikääntyneille tarkoitetuista palveluista. Palveluohjaajalta saa tietoa kunnan, yritysten, yhdistysten ja järjestöjen toiminnasta ja palveluista. Palveluohjauksessa pyritään löytämään ratkaisuja ikääntyneiden arjen haasteisiin ja tavoitteena on tukea ikäihmisten mielekästä elämää ja pärjäämistä omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Palveluohjaaja antaa neuvontaa esimerkiksi toimeentuloon, arjenhallintaan, hyvinvointiin sekä erilaisiin palveluihin liittyvissä asioissa sekä ohjaa myös erilaisten tukien ja etuuksien hakemisessa.

Palveluohjaajalta voi tarvittaessa myös varata laaja-alaisen palvelutarpeen arviointiajan. Palvelutarpeen arviointi tehdään kotikäyntinä ja siinä selvitetään esimerkiksi asiakkaan elämäntilannetta, terveydentilaa, voimavaroja, toimintakykyä sekä tuen ja palveluiden tarvetta. Arviointikäynnin voi pyytää asiakas itse tai hänen omaisensa tai joku muu asiakkaan suostumuksella asioiva henkilö.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.