Niklas Sippala ikä­luok­kan­sa paras Kemissä – myös Anni ja Topias voi­tok­kai­na

Saloisten Salaman Niklas Sippala paini lauantaina Kemissä 13-vuotiaiden 28-kiloisten sarjan ykköseksi. Selätykset jäivät tällä kertaa ottamatta, mutta Niklas Sippala poistui matolta viisi kertaa voittajana ja palkittiin kisoissa ikäluokkansa parhaana painijana.

17-vuotiaiden tyttöjen 38-kiloisten sarjassa Saloisten Salaman Anni Sippala otti yhden selätyksen ja ylivoimaisen pistevoiton. Sarjan voittanut ruotsalainen Maya Johansson kukisti sitten kakkoseksi jääneen Anni Sippalan pistein 3-1.

22-kiloisten aloittelijoiden sarjassa Saloisten Salaman Topias Sippala otti selätysvoiton ja pistevoiton. Kahden pistetappion myötä sijoitus sarjassa oli kolmas.

Sunnuntaina painit jatkuivat Haaparannan puolella. Niklas Sippala joutui jättämään kisan väliin kuumeen takia. Topias Sippala voitti Ruotsin puolella kolmesta ottelusta kaksi ja oli sarjansa kakkonen.

Anni Sippala oli taas sarjansa kakkonen, kun edelle paini tuttu ruotsalaistyttö Maya Johansson. Anni Sippalan saldo sunnuntailta oli voitto ja tappio.