Paavo Pellon pe­sis­ki­pi­nä roihuaa

35-vuotias pesäpalloilija peräänkuuluttaa seuralta pitkäjänteisyyttä.

Pattijoen Urheilijoita kuudetta kauttaan edustava Paavo Pelto solmi juuri kaksivuotisen jatkosopimuksen, mikä pitää hänet raahelaisjoukkueessa ainakin kauden 2021 loppuun asti. Tammikuussa 35 vuotta täyttänyt Pelto ei ole miettinyt sen jälkeistä aikaa, mutta arvelee, että ainakin pari vuotta hän pystyy auttamaan joukkuettaan miesten Superpesiksessä.

– Mielellään täällä pelailee, kun kerran sitä molemmin puolin halutaan. Voi olla, että se on sitten siinä, mutta en ole kyllä niin pitkälle miettinyt. Periaatteessa menen vuosi kerrallaan, mutta laskin nyt, että vielä kaksi vuotta irtoaa tästä miehestä. Se riippuu niin kropan kunnosta ja mitä ikä tuo tullessaan. Pesiskipinä ei ole hyytynyt ainakaan yhtään, Pelto korostaa.

Pellon sopimuksen kanssa samaan aikaan julkaistiin myös tukku muita jatkosopimuksia. Pelto vakuuttaa, ettei hän tehnyt jatkopäätöstään kenenkään joukkuekaverin jatkamisen perusteella.

– En minä ainakaan jutellut muiden kanssa. Omia juttuja vaan mietitään. Loppupeleissä se on seurajohdon ja muiden tehtävä rakentaa joukkue. Jos he katsovat, että itse olen siihen hyvä palanen, niin sitten se on niin. Minulle vaikutti päätökseen se, että Jussi jatkaa täällä. Se on hyvä juttu, Pelto viittaa pelinjohtaja Jussi Haapakoskeen.

Lue lisää Paavo Pellon mietteitä perjantain 5.7. Raahen Seudusta.