Tilaajille

PattU hi­moit­see lop­pu­tur­naus­paik­kaa - katso video ja kuvia jouk­kueen tree­neis­tä

Pelinjohtaja Jussi Haapakoski toivoisi talvelle pidempää hallisarjaa, koska pelit ovat mukavaa touhua ja niitä varten harjoitellaan. SM-hallipelit alkavat ensi viikon sunnuntaina.

Topi Kosonen muistuttaa, että kaikki talven tekeminen tähtää kesään. Toinen pelinjohtaja Antti Mäkelä vetää joukkueen treenejä silloin, kun Jussi Haapakoski ei ole paikalla. Jari Törmäsen mielestä naisjoukkueen nousu Ykköspesikseen on tuonut uutta nostetta lajin ympärille. Miehet ja naiset ovat myös harjoitelleet yhdessä. PattU aloittaa hall-SM-turnauksen ensi viikon sunnuntaina. Harri Kolehmainen on kasvattanut kohtalaisen komeat viikset.
-
Kuva: Vesa Joensuu

Pesäpalloilijan talvi on pitkä. Pelaajat treenaavat talven halleissa, joista osa on varsin tunkkaisia ja parhaat päivänsä nähneitä. 

Miesten halli-SM-turnaukseen suunniteltiin uutta talvisarjamallia, jossa olisi pelattu kahdessa maantieteellisesti jaetussa seitsemän joukkueen alkulohkossa yksinkertainen sarja. Alkulohkovaihe olisi käynnistynyt jo joulukuussa ja jatkunut maaliskuun alkuun saakka. Tämä suunnitelma ei kuitenkaan toteutunut ainakaan vielä. Nykyisessä mallissa pelejä tulee vain kaksi, mikäli paikka lopputurnaukseen ei avaudu.