PattU samaan lohkoon KeKin ja Jymyn kanssa

PattU pelaa SM-hallipelien alkulohkossa jälleen Kempeleen Kiriä ja Sotkamon Jymyä vastaan. Viime vuonna raahelaiset jäivät alkulohkoon, kun KeKi eteni lopputurnaukseen.
PattU pelaa SM-hallipelien alkulohkossa jälleen Kempeleen Kiriä ja Sotkamon Jymyä vastaan. Viime vuonna raahelaiset jäivät alkulohkoon, kun KeKi eteni lopputurnaukseen.
Kuva: Arkisto / Toni Länkinen

Pattijoen Urheilijoiden superpesisjoukkue pelaa talvella halli-SM-ottelunsa edellistalven tapaan Kempeleen Kiriä ja Sotkamon Jymyä vastaan. Pohjoisen lohkon pelien aikataulut selviävät vasta myöhemmin.

Viime vuonna PattU jäi alkulohkoon, kun Kempeleen Kiri eteni yllättäen lohkosta lopputurnaukseen.

Superpesis julkaisi jo muiden lohkojen peliaikataulut. Hallikausi avataan pian vuodenvaihteen jälkeen, kun miesten halli-SM-avausottelussa kohtaavat B-lohkon Joensuun Maila ja Siilinjärven Pesis Joensuu Areenassa 12. tammikuuta.

Sarjanousija Manse PP Tampereelta on mukana D-lohkossa Hyvinkään Tahkon ja Kouvolan Pallonlyöjien seurana.

Miesten halli-SM-turnauksessa on mukana 14 joukkuetta, jotka on jaettu neljään alkulohkoon.

Vain lohkovoittajat etenevät lopputurnaukseen, joka pelataan Kuortaneen uudessa palloiluhallissa 14.-15.3.2020. Joensuun Maila juhli mestaruutta niin hallissa kuin kesäkaudella 2019.

Superpesiksen kesäkausi käynnistyy jo neljännen kerran peräjälkeen Espanjan Fuengirolasta. Kauden Fugepesis-avauksessa ovat vastakkain naisten Superpesiksen Lapuan Virkiä ja Pesäkarhut Porista lauantaina 25.4. kello 13 sekä miesten Superpesiksen Vimpelin Veto ja Kouvolan Pallonlyöjät sunnuntaina 26.4. kello 14.

PattU aloittaa talven leiriviikonloppunsa huomenna perjantaina. Joukkueen raahelaispelaajat treenaavat säännöllisesti porukalla, mutta leiriviikonloppujen aikana paikalla ovat myös pitkänmatkalaiset sekä pelinjohtaja Jussi Haapakoski.