PattUn naiset nou­se­vat Yk­kös­pe­sik­seen

Pattijoen Urheilijoiden naisjoukkue tekee ensi kesänä paluun Ykköspesikseen pitkän tauon jälkeen. Asia varmistui perjantaina.
Pattijoen Urheilijoiden naisjoukkue tekee ensi kesänä paluun Ykköspesikseen pitkän tauon jälkeen. Asia varmistui perjantaina.
Kuva: Arkisto / Vesa Joensuu

Pattijoen Urheilijoiden naisten joukkue pelaa ensi kesänä Ykköspesiksessä.

Pelaamalla nousu ei aivan viime kesänä toteutunut, mutta seura haki ykköspesispaikkaa, kun Nurmon Jymy luopui sarjapaikastaan.

Varmistus asiaan tuli perjantaina aamulla.

– Motivaation kannalta tämä oli helpottava uutinen, kun prosessi laitettiin käyntiin ja saatiin lupa hakea. Kun on katsonut meidän pelaajamateriaalia, olisi meillä tullut pitkä kausi suomarissa (Suomensarjassa). Meillä on ollut kuitenkin toive ykköspesispaikasta, ja olisi se ollut kova paikka, jos sitä ei oltaisi saatu, PattUn pelinjohtaja Petri Ylilehto iloitsee.

Pattijoen Urheilijoiden tuore puheenjohtaja Jari Suonvieri kertoo, että seura hyväksyy naisten nousun, vaikka sarjataso on nykyistä "kalliimpi".

– Johtokunnan kanssa asiaa on käsitelty, ja seuralta tulee vihreää valoa. Jos nousu on mahdollista, niin annetaan mennä, Suonvieri korostaa.

Aiheesta lisää maanantain 4.11. Raahen Seudussa.